• Adresa
  • Sibiu

Relocari si mutari industriale

RELOCARI INDUSTRIALE – MUTARI INDUSTRIALE

Serviciile de relocare industriala presupun atentie si maiestrie deosebita. Spre deosebire de multe firme concurente, noi punem pret pe detalii atunci cand vine vorba de relocari industriale, adica de mutat piese si masini din industrie. Fie ca vorbim doar de stramutarea unui singur echipament, fie ca vorbim de relocarea unei intregi sectii de productie sau chiar de mutarea unei fabrici, proiectul dumneavoastra este in siguranta la noi! Analizam toti factori determinanti ai proiectului dumneavoastra, acordand atentie deosebita riscului pe care il minimizam pe cat de mult posibil. Folosim atat echipamente bine intretinute, cat si personal foarte bine instruit, astfel incat mutarea dumneavoastra sa se desfasoare rapid si fara dureri de cap. Mutarile industriale prespupun atentie sporita, experienta indelungata in manevrarea echipamentelor de productie, o echipa bine inchegata si omogena, precum si suficiente resurse tehnice pentru a face astfel de lucrari complicate: camioane, macarale, nacele, stivuitoare, motostivuitor, vinciuri, cricuri hidraulice, role pentru trafic greu, traverse speciale, table de transfer, perne de aer, role electrice.

In general, departamentul nostru de mutari industriale si relocari industriale presteaza urmatoarele servicii :

  • Mutare masini unelte de pe o pozitie spre alta
  • Relocare utilaje grele (masini CNC, masina de abcantare, strung-uri, masini de debitare, ghilotine, prese, masini de gaurit)
  • Servicii de punere pe pozitie echipament industrial
  • Servicii profesionale de descarcari / incarcari
  • Servicii de repozitionare si asezare pe pozitie finala masini din industrie
  • Operatiune de demontare respectiv remontare echipamente industriale.

Prestam servicii de relocari industriale in urmatoarele domenii: – industria auto (Automotive), industria textila, industria usoara, industria grea, constructii masini unelte, fabrici de var, fabrici de ciment, industria alimentara, etc.

Efectuam mutari industriale in acceasi unitate de productie, intre doua locuri diferite fie in acelasi oras fie in orase diferite din tara.