• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

Adie un vant nou pe pagina noastra web

Adie un vant nou pe pagina noastra web
15
May

Adie un vant nou pe pagina noastra web

baurent.ro

Website nou prezentare Baurent

 

Dupa cum ati putut observa, pagina noastra web are o noua infatisare, mai noua, mai user-friendly. Varianta initiala avea aproape 6 ani, iar noi am considerat ca este timpul pentru o schimbare. Daca si utilajele de constructii se modernizeaza, este necesar ca si prezentarea lor sa tina pasul cu vremurile in care traim. Am adaptat website-ul www.baurent.ro cerintelor celor mai recente ale browserelor web.

Nu doar BauRent s-a dezvoltat in acesti 6 ani ci si internetul. Noul Layout de pe pagina noastra web se prezinta dinamic, pagina se incarca mai repede, informatiile pot fi gasite mai usor, gama serviciilor este extinsa + adaugare blog care ofera multe informatii din bransa utilajelor de construcitii, atat pentru pasionati de utilaje de ridicare cat si pentru clienti aflati in cautarea solutiilor fiabile.

Site-ul nostru a fost adaptat si din punct de vedere tehnic pentru a fi mai usor si mai eficient indexat de catre motoarele de cautare

Acestea fiind spuse, dorim tuturor clientilor si colaboratorilor nostri o experienta placuta la noi pe site, iar noua ne dorim vant proaspat si puternic in vela, vant care sa ne duca in locuri noi :-)

 

Contact

ADRESA:STRADA TILISCA, NR. 2SIBIU
TELEFON|: 0746.914.637
EMAIL: INFO@BAURENT.RO