• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

Ce salariu castiga un macaragiu in Germania

Ce salariu castiga un macaragiu in Germania
23
May

Ce salariu castiga un macaragiu in Germania

baurent.ro

Salariu macaragiu in Germania

Multi se intreaba cat poate fi un salar de macaragiu in Germania. Nu vorbim despre diferitele tipuri de macarale deservite, ci de munca propriu-zisa. Atentie, sumele prezentate sunt cu caracter brut, adica impozabil. La noi in tara se vorbeste de regula de salariul net - adica cu cat ramai in mana, dupa plata impozitelor. Atentie, in Germania si in special in vestul Europei se vorbeste de salariul brut si se negociaza de regula la program de 8h/zi.

Daca auziti povesti de genul 5000 Eur/luna, de regula povestite de colegi de breasla, sa stiti ca de regula aceasta valoare este oferita pentru o macara cu capacitate mare de ridicare, include un numar mai mare de ore pe zi decat 8 si poate include prime si bonusuri. Nu o spunem, noi, o spun statisticile.

in continuare traducem o fraza de pe site-ul stepstone.de :

Salariu macaragist in Germania

Daca lucrezi ca macaragiu in Germania, castigi cel putin 35.300,- Eur pe an, sau in cel mai bun caz 52.800 Eur/an. Salariul mediu se situeaza in jurul valorii de 43.700 Eur. Aceia care cauta un job ca macaragiu, gaseste o serie de oferte de munca in orase precum Munchen, Berlin si Hamburg. Celor interesati de un job de macaragiu le transmitem ca pe site-ul StepStone.de se gasesc 1371 posturi vacante de macaragist. Asadar, in Germania, in plina criza Covid-19 se fac angajari pentru posturi de operator macarale.

Sursa:

https://www.stepstone.de/gehalt/Kranfuehrer-in.html

 

 

 

Contact

ADRESA:STRADA TILISCA, NR. 2SIBIU
TELEFON|: 0746.914.637
EMAIL: INFO@BAURENT.RO