• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

Incarcatorul telescopic este utilajul care le face pe toate

Incarcatorul telescopic este utilajul care le face pe toate
15
May

Incarcatorul telescopic este utilajul care le face pe toate

baurent.ro

Incarcatorul telescopic este utilajul care le face pe toate

 

Astazi vrem sa va prezentam un utilaj puternic care face orice. Daca stivuitorul este cel mai „harnic” utilaj in domeniul logistic, incarcatorul telescopic este utilajul puternic pentru care nici o sarcina nu este prea grea. Avand caracteristici combinate, aceste incarcatoare multifunctionale sunt bune pentru lucrari in constructii sau chiar in agricultura. Daca este sa comparam un motostivuitor conventional care doar ridica sarcinile la o distanta mica de catarg si stivuitorul cu brat telescopic observam ca acesta din urma are capacitatea sa efectueze miscari pe orizonatala si pe verticala.

Bratul telescopic este pozitionat in pe partea din spate a utilajului, acesta fiind caracterizat de o forta de rezistanta impresionanta datorita distantei dintre cilindrul hidraulic si puntea fata a incarcatorului. In functie de model, aceste utilaje de ridicare sunt capabile sa salte greutati de pana la 20 tone. Exista producatori de telehandlere care au conceput si care realizaeaza productie de serie pentru incarcatoare telescopice care ajung la 40 de metri inaltime. Toate functiile de ridicare sau coborare au actionare hidraulica.

In majoritatea cazurilor, telehandlerul are tractiune 4x4, iar prin aceasta dovedeste caracteristici foarte bune in teren accidentat. Alt avantaj al acestor echipamente de ridicare il reprezinta chiar posibilitatea ca ambele punti sa vireze. La unele utilaje, axele se pot vira individual, chiar in mod invers, sau se pot vira ambele osii in aceeasi directie. Prin aceste proprietati, incarcatorul telescopic isi impune versatilitatea fata de un incarctor frontal obisnuit. Acesta se poate deplasa repede intre doua locuri si poate efectua manevre de intoarcere si incadrare in spatii foarte stramte, lucru imposibil de facut cu o vola.

Bineinteles ca exista o diversitate mare de atasamente pentru incarcatoare telecopice: Racordurile hidraulice de pe varful bratului telescopic permit racordarea diferitelor accesorii cu actionare hidraulica: Pe telehandler se pot atasa cupe de pamant sau pietris, bene de beton, graifere pentru baloti, cos de persoane tip nacela, carlig de macara sau chiar vinci hidraulic. Telehendlerele se pot folosi fara probleme pentru lucrari de manipulare in agricultura sau chiar in domeniul forestier. Incarcatoarele cu brat datorita mulfunctionalitatii acestora pot fi folosite in industrie, in constructii, in amenajare de standuri expozitionale, la lucrari de demolare si recycling si bineinteles in domeniu logisic unde sunt folosite frecvent pentru lucrari de incarcare – asezare – descarcare.

Fie ca vorbim de achizitia unui incarcator nou, sau despre inchirierea unui stivuitor telescopic SH, Baurent este cel mai potrivit furnizor pentru dumneavoastra, oferindu-va servicii de consiliere in alegerea utilajului potrivit, sustinandu-va cu un pret competitiv si cu servicii ireprosabile aftersales.

Contact

ADRESA:STRADA TILISCA, NR. 2SIBIU
TELEFON|: 0746.914.637
EMAIL: INFO@BAURENT.RO