• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

Inchiriere cilindru compactor in Sibiu

INCHIRIERI CILINDRU COMPACTOR IN SIBIU

Foto utilajTip echipamentModel AlimentareGreutate-kgObservatii
Inchiriere cilindru compactor in SibiuCilindru compactorBOMAGDiesel5300 

Pentru lucrari de constructii din Sibiu, oferim spre inchiriere in conditii de pret avantajoase. Echipament de constructii destinat compactarii terenului si pregatirii acestuia pentru asfaltare sau betonare. Consum redus de motorina. Poate lucra atat pe temperatura ridicata cat si pe temperatura scazuta. Se inchiriaza la zi, cu sau fara deservent, in urma unei negocieri directe cu clientul. Transportul cilindrului poate fi preluat de catre societatea noastre. Inchiriem cilindru compactor in Sibiu, Medias, Avrig, Copsa Mica, Dumbraveni, Avrig, Talmaciu, Cisnadie, Marsa, Saliste si Miercurea Sibiului.

 
Inchiriere cilindru compactor vibrant AmannCilindru vibrator 700kgAMMANNDieselAR 65 
Inchiriere cilindru vibrator pentru compactare AMMANN AR 65. Caracteristici utilaj: Greutate operationala: 720 kg. Latime tamburi vibranti 650mm. Latime cilindru compactor 714mm. Sistemul de deplasare este compex, cu actionare hidraulica, utilajul fiind prevazut cu cate un hidromotor de deplasare pe fiecare tambur. Cilindrul are doua frecvente de vibrare: 55 Hz / 18 kN forta centrifugala pentru sol si pietri si 60Hz cu o forta centrifugala de 13kN pentru asfalt.  Motor diesel, consum 1.7litri/h. Costuri scazute de operare. Cilindrul este compact, avantaj care permite compactarea chiar langa pereti si ziduri sau borduri fara sa le deterioreze.
Placa vibranta Wacker Neuson de inchiriatInchiriere placa compactare reversibilaWacker Neuson DPU4045DieselDPU 4045 
Inchiriere placa pentru compactare, combustibil motorina,  greutatea 356 Kg, pornire electrica, WACKER DPU 4045Ye .Aceste plăci vibratoare de ultima generaţie oferă eficienţă maximă pentru a satisface cele mai stringente cerinte profesionale. Tehnologia optimizarii excitatiei prin doua axe si puterea (forta centrifuga) care a fost crescut cu 10- 12,5%, asigură cea mai mare performanţă posibilă compactare pe aproape toate tipurile de soluri. Placa este foarte stabila datorita constructiei sale. Obtineti productivitate maxima in compactare, folosind doar echipamente moderne si fiabile.  Acest echipament se inchiriaza inclusiv la persoane fizice.
Mai compactorMai compactorWacker Neuson DPU4045DieselDPU 4045 
Talpa vibranta Wacker Neuson, utilaj extrem de fiabil si usor de manevrat, foarte util pentru baterea pamantului si pregatirea acestuia inainte de betonare sau chiar de a fi montate piscoturile.  Ideal pentru randament maxim si eficienta. Apeland la serviciile noastre de inchiriere utilaje terasiere veti beneficia de preturi promotionale, utilaje bune, precum si livrare la timp.