• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

Inchiriere stivuitoare si motostivuitoare

INCHIRIERE STIVUITOARE CU CATARG

Poza utilajTip  utilajModel Inaltime lucruTip catargSarcina maxima admisa (kg)Observatii
Nacela verticala electrica 6m, Haulotte Star 6AC

Electrostivuitor

2 tone

Jungheinrich EFG 3203.3mDuplex2000 
Servicii de inchiriere stivuitor electric in Sibiu si in judetele limitrofe. Pentru manevrarea sarcinilor usoare, paleti cu greutatea maxima de 2000 kg, va recomandam inchiriere electrosituvitorului EFG 320 de la Jungheinrich. Prevazut cu translatie laterala si cu transmisie hidrostatica. Lungime furci 120 cm, insa pentru sarcini mai volumionoase putem inchiria acest stivuitor impreuna cu prelungiri pentru furci. 
Inchiriere stivuitor diesel 3 tone, BaurentStivuitor diesel 3 tone

Jungheinrich

DFG 430

3.3Duplex3000 
Apelati cu incredere la firma noastra de inchiriere utilaje de manipulare si stivuire atunci cand sunteti in cautarea de echipamente de ridicare si stivuire, fie ca vorbim despre inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung. Inchiriem stivuitoare cu sau fara deservent, in functie de durata de inchiriere sau de stivuitorul solicitat a fi inchiriat. Preturile noastre sunt intotdeauna mici, nepiperate. optional, putem inchiria, impreuna cu stivutorul chiar si prelungiri pentru furci. Pretul de inchiriere se poate stabili pe zi, saptamana sau luna, iar acesta scade proportional cu durata de inchiriere.
Inchiriere stivuitor 4 tone GPLStivuitor GPL 4 toneStill R70-353.3Triplex4000 
Oferta pret de inchiriere stivuitoare GPL pentru lucrari de incarcare / descarcare paleti din camion, reasezare paleti, servicii de mutare echipamente, montaj industrial. Stivuitorul se inchiriaza la ora, la un minim de ore / lucrare. Transportul stivuitorului poate fi preluat de catre societatea noastra, intrucat avem camioanele proprii, astfel putand asigura livrarea stivuitorului inchiriat in cel mai scurt timp posibil.
Inchiriere stivuitor diesel 5 tone de inchiriat

Motostivuitor

5 tone

Still R70-453.6Triplex5000 kg 
Inchiriere motostivuitor diesel 5 tone. Oferta pret de inchiriat moto-stivuitor de 5 tone, utilaj ce va este de un real folos in activitati de manipulare a produselor siderurgice si nu numai, in orice alta activitate ce presupune manipularea de produse, materiale, marfuri in depozite, fabrici, in spatii medii / mari, cat si in afara cladirilor, echipament ideal datorita faptului are capacitate mare de ridicare pe furci. Firma noastra se ocupa cu inchirieri de stivuitoare de tot felul, fiind activa inca din anul 2006. Impreuna cu clientii nostri industriali am invatat ca satisfacerea clientilor este prioritara si de fiecare data incercam sa venim cu oferte noi la preturi cat mai mici. Daca sunteti interesati de servicii de inchiriere stivuitoare intretinute la preturi mici, oriunde si disponibili oricand, atunci va prezentam oferta noastra pentru inchiriere stivuitor diesel 5000 kg ideal pentru activitati de manipulare in interiorul fabricilor, depozitelor, cat si in exteriorul lor. Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de utilaje de ridicare si manipulare, si suportul nostru privind consultanta in definirea si utilizarea echipamentelor cat si incadrarea lor in parametrii fiecarei lucrari ( timp, energie, costuri ). Apelati la firma noastra de inchiriere pentru stivuitor diesel 5 tf si veti beneficia de cele mai bune preturi si calitate ireprosabila a serviciilor oferite, pentru ca noi stim ce inseamna utilajul potrivit in momentul potrivit. Putem furniza impreuna cu stivuitorul si set de prelungire furci, accesorii care sunt foarte utile mai ales in manevrarea obiectelor mari si voluminoase.
Transpaleta manuala 2.5 tone de inchiriatTranspaleta manuala 2.5 toneYale2500 kgManuala1.2m 
Inchiriere transpaleta manuala (liza) in Sibiu. Liza se inchiriaza in judetul Sibiu la pret avantajos, pentru lucrari de manipulare paleti, incarcare / descarcare, mutare europaleti cu marfa. Ideala de folosit in depozit.
Prelungiri furci stivuitorExtensii furci stivuitorPrelungiri furci stivuitorSuporta 2500 kg, lungime 1.8m 
Pentru piese mai voluminoase care se vor manipula cu stivuitorul recomandam inchirierea de prelungiri pentru furci. Aceste prelungitoare sunt  destinate pentru extinderea suprafetei furcilor de stivuitor. Usor de montat si de demontat. Pret mic de inchiriere / vanzare.