• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

Inchirieri macarale cu brat telescopic

Fiind o firma de transport agabaritic, domeniul de inchiriat macarale a crescut in timp, in urma necesitatii asigurarii de servicii complete (incarcare - transport  agabaritic - descarcare). In domeniul complicat cum este cel de inchirieri macarale, nu se permit erori. Orice eroare poate fi fatala. Manevrarea de sarcini mari, fie si de incarcare pe camion sau descarcare de pe camion (transformatoare, masini unelte, piese scumpe, obiecte de arta, componente industriale, grinzi de pod, etc) implica o atentie si responsabilitate enorma.
Automacaralele noastre sunt oferite spre închiriere imediat, pe întreg teritoriul ţării, fie ca vobim de Constanta, Bucuresti, sau chiar Timisoara. Avand mai multi parteneri din domeniul inchirierii de automacarale, va asigurăm o deplasare rapidă a macaralei la locul solicitat de dumneavoastra.

Vă punem la dispoziţie un număr de peste 30 automacarale, (inclusiv de la firme de macarale colaboratoare) cu capacităţi de încărcare/descărcare cuprinse între 4 şi 500 tone, capabile să efectueze lucrarile dumneavoastra repede, sigur si ieftin.

inchirieri macarale, macara de inchiriat Romaniamacara Palfinger de inchiriat RomaniaInchiriere automacara pentru montaj macara turninchiriere macara pentru descarcat camioaneMacara pentru descarcat container BaurentMacarale de inchiriat pentru descarcare pieseInchirieri macarale pentru constructiiMacara de inchiriat pentru ridicat componente si piese

» macarale de închiriat pe întreg teritoriul României, cu relocare rapidă în cel mai scurt timp de la comanda;
» macaragii responsabili şi cu experienţă în manevrarea macaralelor;
» Preturi de închiriat macara negociabile în funcţie de perioada solicitată şi de tipul macaralei inchiriate.