• Adresa
  • Tilisca, nr 2
  • Sibiu

Inchiriere macarale si automacarale

INCHIRIERI MACARALE CU BRAT TELESCOPIC

Foto                         Tip macaraModel Brat telescopic principal (m)Brat Prelungitor (m)Inaltimea maxima (m)Sarcina maxima (tone)Observatii
Inchiriere macara CKD 18 to BauRentMacara telescopica 16 toneCKD AD 1617m6m23m16 tone 
Oferta pret pentru inchiriere macara cu brat telescopic avand sarcina maxima 16 tone. Automacaraua CKD AD16 este o macara de mica capacitate de incarcare, care totusi la o deschidere minima a bratului, adica distanta maxima de 3m din pivotul macaralei pana in axul piesei manipulate poate ridica sarcina de 16.000kg.  Macaraua se inchiriaza atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Acest tip de macara se foloseste pentru descarcate piese usoare din camion (armatura pentru beton, structuri metalice usoare, containere, cofraje, posturi trafo mici, montaj panouri publicitare, etc).
Automacara CKD 20 tone de inchiriat ieftinAutomacara cu brat telescopic 20 toneCKD AD 2020m10m30 metri20 tone 
Daca cauti o macara pentru lucrari usoare de constructii sau manipulare, tocmai ai gasit-o! Aceasta macara este ideala pentru lucrari scurte, sporadice, intrucat se deplaseaza foarte usor de la un loc de inchiriere la celalalt, iar timpul de amplasare al macaralei este foarte scurt. In maxim 7 minute de la intrarea in santier, piesa poate fi agatata in carligul macaralei. Pretul de inchiriere pentru macara 20 tone, variaza in primul rand in functie de perioada care se solicita inchirierea macaralei si a specificului lucrarii care o va efectua macaraua. Toate macaralele noastre se inchiriaza doar cu operatorul nostru, pentru a putea garanta servicii de inchirieri macarale doar de inalta calitate.
Inchiriere macara brat telecopic Liebherr 25 toneMacara cu brat telescopic 25 toneLiebherr LTM 1025257m3225 tf 

Macara telescopica pentru constructii civile si industriale. Inchirierea macaralei se face in baza unor date culese din santier - ce se ridica, ce greutate maxima este de manipulat, la ce distanta de macara trebuie pusa piesa, la ce inaltime trebuie ridicata piesa, precum si alte particularitati ale lucrarii. Odata ce avem aceste date, putem determina care macara este cea mai potrivita sa efectueze lucrarea dvs. Odata stabilita macaraua potrivita, aceasta va face obiectului unei oferte de inchiriere care tine cont de toate aspectele din santier. Inchiriem macarale pentru lucrari de montaj panouri publicitare, descarcat containere, descarcare si manipulare masini unelte, montat statii de asfalt, statii de sortare, etc.

Macara telescopica 30 toneLiebherr LTF 103030 to8m38m30 to 
Macaraua cu brat telescopic Liebherr LTF 1030 se inchiriaza de regula pe termen scurt in special pentru lucrari sporadice de scurta durata. Fiind un utilaj complex si modern, acesta se deplaseaza foarte rapid de la o lucrare de ridicare la alta, cu costuri relativ reduse. Macaraua telescopica de 30 to presteaza cu usurinta lucrari de ridicare, manipulare si montaj cum ar fi: incarcare - descarcare baraci, containere, rezervoare si recipiente, piese industriale. Montaj hale metalice, montaj stalpi de electricitate, punere pe pozitie utilaje industriale, etc.
inchiriere macara telescopica 35 to, Liebherr LTM 1030Macara  telescopica 35 toneLiebherr LTM 103030m15m45 metri35 tone 
Servicii profesionale de inchiriere si vanzare macarale mobile cu brat telescopic. Inchirierea se face cu tarifare la ora, la un numar minim de ore pe zi sau pe lucrare, negociate in prealabil. Inchiriem macarale cu brat telescopic in Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Prahova, Arges, precum si in orice alt judet din Romania. Costurile de inchiriere sunt intotdeauna minime intrucat relatia cu clientul o tratam ca fiind pe termen lung. Clientii care inchiriaza automacara 30 to, revin cu lucrari ulterioare, intrucat au fost multumiti de serviciile BauRent.
Inchiriere automacara 55 tone BaurentMacara cu brat telescopic 50 toneLiebherr LTM 10554218m60 metri55 tone 
Inchiriere automacara 70 tone, Baurent RomaniaMacara cu brat telescopic 70 toneLiebherr LTM 1070-4.25018m68 metri70 t
Pentru ridicarea sarcinilor mari si fragile la inaltime, recomandam, in functie de raza, inaltime de ridicare si greutatea sarcinii de ridicat, sa inchiriati automacara cu brat telescopic 70 tone. Macaraua de 70 to de tip Liebherr LTM 1070-4.2 se incadreaza perfect in a fi inchiriata pentru montaj de macarale turn, montaj de posturi trafo, inchirieri macara 70 tf pentru montaj hale din beton armat sau hale din structura metalica. Pretul de inchiriere macara este in functie de distanta pe care automacaraua trebuie sa o parcurga de la baza noastra pana la dvs la santier, de specificul lucrarii precum si de durata de inchiriere.
Chirie macara 100 toneAutomacara mobila 100 toneTerex AC 1005017m67 metri100 t
Recomandam inchirierea macaralei telescopice de 100 tf pentru lucrari complicate in constructii, ridicari materiale de constructii si sarcini fragile la inaltime mare. Utilaj compact, pe sasiu cu 5 punti, tractiune 10x6, greu de impotmolit. Odata echipata macaraua de lucru, aceasta este capabila sa ridice sarcini foarte grele la inaltime mare, poate efectua lucrari de montaj macarale turn sau montaj de chillere si aparate de climatizare la inaltime. Macaraua de 100 tone, AC100 poate fi folosita cu brio la lucrari de demolare, lucrari de montaj panouri solare, lucrari de montaj stalpi de electricitate, descarcare transformatoare, lansare barci si yacht-uri la apa.