• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

Sfaturi eficiente pentru alungarea pasarilor

Sfaturi eficiente pentru alungarea pasarilor
23
May

Sfaturi eficiente pentru alungarea pasarilor

baurent.ro

Sfaturi practice pentru alungarea pasarilor

Cantecul frumos al pasarelelor te trezeste in fiecare dimineata – dar de cele mai multe ori prea devreme. Vrei sa alungi pasarile din gradina ta pentru a putea dormi mai mult diminetile? Vrei sa elimini murdarirea provocata de acestea pe terasa sau pe masina? Nu e chiar atat de simplu!

Mai jos ai cateva sfaturi cum poti alunga pasarile, inclusiv porumbeii de pe langa casa ta.

Indepartarea pasarilor de locuinta ta – asa reusesti sigur
  1. Ia o sfoara si niste CD-uri vechi de care nu mai prea ai nevoie si agata-le prin gradina. Datorita efectului de oglinda creat de CD-uri pasarile se vor speria si isi vor cauta alt domiciliu.
  2. Alternativ snurului cu mai multe CD-uri prinse pe post de sperietoare de pasari, taie niste folie alimentara de aluminiu in fasii scurte si agata-le in diferiti pomi. Are exact acelasi efect ca la punctul 1.
  3. Sunetul produs de clopotei sau instrumente care suna sau fluiera cand adie vantul, sunt chestii care sperie pasarile si le face sa te paraseasca numaidecat.
  4. Recomandare: Dipozitive pentru vant, precum mori de vant care se invart la adierea acestuia, stegulete, sau altele debusoleaza pasarile si le alunga fara a le provoca ranire.
  5. Ingrijiti-va sa nu aveti resturi de mancare prin curte sau gradina. Gramezile de compost sa nu fie accesibile pasarilor si in nici un caz nu faceti un obicei din a hrani pasarile salbatice.
  6. Poti indeparta pasarile din curte si gradina cu opasare din plastic. Acestea nu sunt scumpe, se gasesc inclusiv online si se livreaza prin curier rapid de obicei de pe o zi pe alta.

Alte posibilitati de alungare pasari din gradina si ograda

· Daca totusi iti este mila de pasarele, le poti cumpara sau construi o casuta mica din lemn sau plastic pe care o poti aseza ceva mai departe de casa. Vei observa repede ca pasarile se vor retrage destul de rapid catre noua locuinta. Fiind la o oarecare departare de casa, le poti pune hrana regulat acolo.
· Daca ai un caine in gospodarie, il poti lasa liber din cand in cand ca sa alerge prin curte si gradina. Vei avea insa grija sa nu faca galagie prea mare si sa deranjeze vecinii.
· Nu in ultimul rand poti cumpara o  sperietoare de pasari cu senzor de miscare, care alunga pasarile definitiv.

 

Contact

ADRESA:STRADA TILISCA, NR. 2SIBIU
TELEFON|: 0746.914.637
EMAIL: INFO@BAURENT.RO