Transport continer birou – baraca

Efectuam servicii de transport container birou din orice loc spre orice destinatie din Romania.

Avand o flota proprie de camioane descoperite si cu prelata pentru transport rutier de marfuri, suntem capabili sa oferim si sa efectuam serviciu de transport container birou oriunde in Romania.

Fie ca vorbim de transportul containerelor din depozitul de vanzare, de la producator sau chiar de pe santier spre depozit, oferim intotdeauna pretul corect pentru transport container.

Putem incarca, transporta si descarca atat containere cu dimensiune standard, dar si containere cu dimensiuni atipice, adica inaltime si latime mai mare.

transport container birou

Containerele transportate sunt mereu asigurate cu Asigurare CMR obligatorie. Cu noi, marfa dumneavoastra este in siguranta pe drumuri. Toate incarcaturile transportate sunt ancorate cu lanturi si chingi omologate, astfel incat marfa dumneavoastra ajunge intotdeauna in bune conditii la destinatie. Putem organiza pentru dumneavoastra, inclusiv transport de baraci de santier cu camion cu brat de macara. Acest gen de camion incarca, transporta si la urma descarca containerul pe pozitia dorita de dumneavoastra. Un astfel de transport de regula se efectueaza la un pret usor mai mare decat pretul unui transport pe camion normal, insa in pretul de transport este inclusa si manipularea containerului.

Transport container birou, oriunde in tara

Efectuam transporturi de baraci si echipamente de organizare santier intre urmatoarele localitati: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Galati, Braila, Iasi, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Bistrita Nasaud, Miercurea Ciuc, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Alba Iulia, Hunedoara, Deva, Timisoara, Arad, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Targu Jiu, Slatina, Alexandria, Buzau, Tulcea, Calarasi si Constanta.

Preturile noastre nu sunt deloc mari, acestea fiind mereu aliniate la pretul pietei.