• Adresa
  • Strada Tilisca, Nr. 2
  • Sibiu

VANZARI NACELE PRB ARTICULATE NOI

VANZARI NACELE PRB PE AUTOSASIU CU BRAT ARTICULAT
Foto utilaj.                                        
Tip nacela
Model
Inaltime lucru max. (m)
Inaltimea max. de lucru (m)
Sarcina maxima admisa (kg)
Raza laterala maxima (m)
Latime nacela (m)
Fisa tehnica
Vanzare nacela PRB articulata 12m Comet Eurosky 12/2/4.5
Nacela PRB 12m cu brat articulat
Nacela 
Comet
X Mini 12/2/4.5HQ
12 m
10m 
 
 
200 kg

 

4.5m
1.7
Mini nacela PRB noua Comet X Mini 12/2/4.5 de vanzare. Aceasta nacela este speciala prin constructia ei, fiind un utilaj compact cu dimensiuni compacte, conceput special pentru locuri inguste si aglomerate. Nacela este montata pe sasiu Piaggio cu motor pe benzina, avand masa proprie de 1900 kg. Bratul nacelei se roteste 360 de grade si poate oscila pe inaltime si in adancime. Cosul nacelei se mai poate invarti cate 90 de grade spre fiecare parte. Aceasta nacela reprezinta solutia optima pentru ridicare la inaltime mica dar se are in vedere pretul mic de vanzare cu care se vinde aceasta nacela noua. Utilaj ideal pentru achizitii de catre primarii si institutii de stat care au buget redus de achizitie.
Mini nacela PRB 14m Xmini
Nacela PRB 14m cu brat articulat
Nacela 
Comet
X Mini 14/2/6.2HQ
14 m
12m 
 
 
200 kg

 

6.2m
1.7
Nacela PRB Comet X mini 14/2/6.2 HQ de vanzare. Aceasta nacela este noua si face parte din gama de nacele pe autovehicul Piaggio, avand motorizare pe benzina cu consum de carburant redus. Masa utilajului este de 2.2 tone. Nacela PRB se deplaseaza de la o locatie la alta cu costuri reduse, iar mentenanta anuala este foarte redusa ca si pret. Bratul articulat este confectionat dintr-un aliaj din otel foarte rezistent. Nacela se roteste din pivotul central 360 de grade, iar cosul se poate invarti la randul sau 90 grade la stanga, 90 de grade spre dreapta. Cosul nacelei poate ajunge pe plan orizontal pana la 6.2m, punctul de forfecare brat articulat fiind la inaltimea de aproximativ 5 metri. Solicitati acum o oferta de pret personalizata, iar noi ne vom pune in miscare pentru dumneavoastra si vom face tot posibilul ca aceasta platforma autoridicatoare noua sa intre in proprietatea dumneavoastra.
Vanzare nacela PRB telescopica 14m Comet Eurosky 14/2/6
Nacela PRB  articulata noua 14m
Nacela 
Comet Eurosky 14/2/6HQJIB
14 m
12m 
200 kg
6m
1.83
Nacela articulata noua PRB 14m de vanzare. Nacela noua, nefolosita cu garantie 12 luni de la vanzare. Aceasta nacela este prevazuta cu motor pe benzina, instalatia de ridicare fiind montata pe sasiu Piaggio Porter Maxxi. Aceasta masina de constructii este solutia ideala pentru ridicare la inaltime, mai ales in mediul urban, in orase aglomerate. Nacela articulata PRB COMET este un utilaj de constructii fiabil si versatil - avand o constructie compacta, care incape in orice locuri stamte. Nacela se ridica la maxim 14metri, avand un regim lateral de maxim 6m, la un unghi de 90 de grade aflat la 5 metri inaltime. Bratul articulat este prevazut in varf cu un brat prelungitor numit si brat pendular - JIB care poate oscila hidraulic pe inaltime. 
Nacela PRB Comet Eurosky 16m de vanzare la pret avantajos
Nacela noua PRB 16m cu brat articulat
Nacela 
Comet Eurosky 16/2/7.5HQ JIB
16 m
14m 
200 kg
7.5 m
1.83
Oferta de vanzare platforma de lucru la inaltime pe autosasiu - nacela PRB 16m, Comet Eurosky 16/2/7.5HQ - JIB. Aceasta nacela este prevazuta cu brat telescopic cu dublu articulatie si cu JIB pentru a putea ajunge in cel mai greu accesibile puncte aflate la inaltime. Bratul nacelei poate oscila 360 de grade in jurul pivotului rotativ, iar cosul se poate invarti si el cate jumatate de cursa spre fiecare parte. Instalatia hidraulica de ridicare este prevazuta cu mai multi senzori pentru a putea limita anumite miscari care pot rasturna utilajul. Astfel nacela are limitator pentru greutate - max 200 kg, limitator pentru intindere brat pe orizontala. Toti acesti senzori sunt destinati pentru a va face munca la inaltime 100% sigura - fara accidente de munca. Aceasta nacela isi asteapta stapanul care sa se mandreasca cu ea! Sunati acum la unul din numerele noastre de telefon si veti primi in cel mai scurt timp o oferta de pret imbatabila pentru cumpararea acestui model de nacela.
Nacela PRB 18m de vanzare
Nacela PRB 18m prevazut cu brat articulat
Nacela 
Comet Eurosky 18/2/7.5HQ JIB
18 m
16m 
200 kg
7.5 m
1.83
Nacela PRB 18m de vanzare - noua, Comet Eursosky 18/2/7.5 HQ - Jib. Atribute nacela: Inaltime maxima de lucru 18m, Inaltime maxima la picior 15m. Greutatea suportata in cusca: 200 kg. Raza de lucru laterala 7.5m. Unghi de rotire: 360 de grade. Nacela pe autosasiu Iveco  18m,  pe sasiu este ideala pentru acces la inaltime si pe orizoantala. Acest model de nacela se conduce cu permis de conducere normal. Apelati cu incredere la noi cand stati inaintea unei decizii de cumparare nacela pe sasiu auto, iar noi va vom consilia cu profesionalism.