• Adresa
  • Sibiu

Telehandler manitou

Inchiriere incarcator telescopic multifunctional de tip telehandler manitou

INCHIRIERE INCARCATOARE TELESCOPICE PENTRU CONSTRUCTII

Utilajele de constructii s-au dezvoltat in ultimii ani foarte mult, o consecinta a acestui fapt o reprezinta gama de incarcatoare telescopice de ultima fabricatie. Utilaje fiabile, puternice si versatile, aceste echipamente au devenit de nelipsit pe orice santier.

Tip utilaj: Incarcator telescopic 6m 2.5 tone
Model: Manitou MT 625 EASY
Inaltime max lucru: 5.85 m
Sarcina maxima admisa: 2.5 t
Sarcina max brat intins: 2.0 t
Raza maxima: 3.4 m
Sarcina max la raza max: 0.80 m

Inchiriere incarcatoare telescopice cu brat fix, Manitou MT 625. Sarcina maxima 2500 kg, inaltimea maxima de ridicare 5.85m. Inaltime sasiu 1.99m – incape in spatii joase, garaje, parcari subterane sau supraterane. Acest mode de telehandler are raza de intoarcere foarte mica. Clientii nostri opteaza mereu pentru inchirierea acestui telehandler de mici dimenisuni intrucat costul de chirie este foarte mic, raportat la randamentul pe care il au in santier datorita acestui incarcator telescopic.

Inchirieri Manitou

Tip utilaj: Stivuitor telesccopic cu brat fix 4000kg, 14 metri
Model: Manitou MT 1440
Inaltime max lucru: 13.53 m
Sarcina maxima admisa: 4.0 t
Sarcina max brat intins: 3.0 t
Raza maxima: 9.46 m
Sarcina max la raza max: 1.5 m

Servicii profesionale de inchiriere telehandlere cu inaltimea de lucru de 14 metri. Inchiriem telehandler Manitou cu brat fix, 14 metri inaltime maxima de lucru. Bratul telehandlerului nu se roteste. Incarcatorul telescopic Manitou MT 1440 este prevazut cu stabilizatori, pentru a putea ridica sarcini grele la inaltime maxima. Deasemnea, odata calat, utilajul ofera posibilitatea ridicarii 1.5 tone la raza maxima, adica aproape 9.5m. Inchiriati acest telehandler pentru lucrari de constructii.

Tip utilaj: Incarcator telescopic cu brat fix 4000kg, 17 metri
Model: Haulotte HTL 4017
Inaltime max lucru: 16.67 m
Sarcina maxima admisa: 4.0 t
Sarcina max brat intins: 2.5 t
Raza maxima: 12.85 m
Sarcina max la raza max: 0.7 m

Recomandam inchirierea telehandlerului  de 17 metri Haulotte HTL 4017, clientilor care sunt in cautarea unui echipament fiabil pentru manevrarea sarcinilor la inaltime, sau la raza de lucru mare, utilaj care asista cel mai eficient echipele de muncitori din santier. Acest tip de stivuitor telescopic se foloseste cu precadere pentru alimentarea echipelor de lucru in constructii. Utilaj ideal pentru ridicare paleti cu BCA, tigla, caramida, etc.

Tip utilaj: Stivuitor telescopic 18m
Model: Manitou MT 1840
Inaltime max lucru: 17.55 m
Sarcina maxima admisa: 4.0 t
Sarcina max brat intins: 2.5 t
Raza maxima: 13.08 m
Sarcina max la raza max: 0.85 m

Fisa tehnica incarcator telescopic brat 18m, Manitou MT1840

Inaltime maxima de ridicare: 18m, Sarcina maxima: 4 to. Acest echipament de ridicare si manipulare se inchiriaza cu deserventul nostru. Utilaj multifunctional pentru ridicare, manipulare si stivuire paleti cu materiale de constructii. Bratul se telescopeaza, permitand asezare paletului de pe furci in pozitia dorita de operator, usurand astfel munca in santier. Inchiriati acest echipament de constructii la cel mai bun pret din piata, apeland la serviciile firmei BauRent. Acest telehandler poate opera ca nacela, incarcator frontal, stivuitor telescopic sau macara, in functie de ce accesorii are montate pe brat (cos de persoane, cupa, furci sau vinci).

Incarcator telescopic de vanzare

Tip utilaj: Telehandler cu brat rotativ 5000 kg, 21 metri
Model: Manitou MRT 2150
Inaltime max lucru: 20.90 m
Sarcina maxima admisa: 5.0 t
Sarcina max brat intins: 2.0 t
Raza maxima: 17.90 m
Sarcina max la raza max: 0.80 m

Inaltime maxima de ridicare: 18m, Sarcina maxima: 4 to. Acest echipament de ridicare si manipulare se inchiriaza cu deserventul nostru. Utilaj multifunctional pentru ridicare, manipulare si stivuire paleti cu materiale de constructii. Bratul se telescopeaza, permitand asezare paletului de pe furci in pozitia dorita de operator, usurand astfel munca in santier. Inchiriati acest echipament de constructii la cel mai bun pret din piata, apeland la serviciile firmei BauRent. Aceste incarcatoare telescopice poate opera ca nacela, incarcator frontal, stivuitor telescopic sau macara, in functie de ce accesorii are montate pe brat (cos de persoane, cupa, furci sau vinci).

Tip utilaj: Incarcator telescopic 25 m, 5 tone
Model: Manitou MRT 2550
Inaltime max lucru: 24.70 m
Sarcina maxima admisa: 5.0 t
Sarcina max brat intins: 2.0 t
Raza maxima: 21.40 m
Sarcina max la raza max: 0.40 m

Fisa tehnica  utilaj multifunctional rotativ Manitou MRT 2550

Pentru lucrari complicate de constructii – montaj, in spatii inguste, in care nu incape o automacara normala. Avand dimensiuni de gabarit reduse, inclusiv redusa de calare. Prevazut cu tractiune integrala si rotire 360 de grade, acest utilaj versatil devine de nelipsit pe orice santier de constructii civile sau industriale. indiferent ca se construiesc vile sau blocuri, avand in vedere lungimea bratului telescopic, acest telehandler este capabil sa ridice la inaltime sarcini grele si sa ajunga in locuri in care se poate ajunge foarte greu cu altfel de echipamente. Inchiriem telehandlere cu tarifare minima la zi, saptamana sau luna, in functie de proiect.
Aplicatii pentru incarcatoare telescopice: Incarcatoarele cu brat telescopic au multe aplicatii care de regula sunt definite in functie de ce accesorii sunt folosite. In general, aceste utilaje sunt folosite la lucrari de contructii, insa si clientii din industrie incep sa prefere tot mai mult serviciul de inchiriere incarcatoare telescopice. Stivuitorul cu brat se foloseste in general la ridicarea marfurilor (pot fi chiar paletizate) la inaltime, la montaj industrial, montaj hale metalice. Aceste echipamente sunt capabile sa sustina la inaltime piese pentru a fi insurubate, prinse sau sudate pe pozitia finala. In functie de volumul lucrarilor din santier, in functie de livrarea materialelor de constructii si nu in ultimul rand in functie de frontul de lucru, aceste utilaje de manipulare si ridicare sunt indispensabile in santier.