• Adresa
  • Sibiu

Inchirieri nacele foarfeca - Baurent

INCHIRIERI NACELE FOARFECA ELECTRICA 6 – 16m 

Gama noastra de nacele foarfeca de inchiriat insumeaza utilaje de ridicare ideale pentru lucrari de mentenanta, inspectie, vopsire, zugravire, decoratiuni, constructii si instalatii aflate la inaltime. Alegeti intre platforme foarfece diesel, benzina sau alimentate cu baterii electrice, nacele hidraulice de inchiriat, utilaje care se folosesc la interior si la exterior, platforme elevatoare pentru teren accidentat. Inchiriati acum nacela foarfeca de care aveti nevoie, utilaj livrabil in aceeasi zi sau in maxim 24 de ore de la comanda dumneavoastra, oriunde in Romania. Bucurati-va de conditii de inchiriere lesne pentru nacele ale celor mai renumite branduri: JLG, Genie, Haulotte, Manitou si Skyjack.  Avem o varietate mare de nacele autoridicatoare cu inaltimi mari de lucru, capacitati diferite de incarcare, inclusiv mini nacele cu dimensiuni mici de gabarit – nacele inguste. Avem permanent oferta vasta de inchiriere nacela foarfeca la pret avantajos. Perioada de inchiriere o stabilim impreuna cu dumneavoastra, in functie de necesitatea din santier. Serviciile noastre includ inchiriere nacele foarfeca pe termen scurt – la un cost exprimat pe ziua de lucru, sau inchiriere pe termen lung, unde perioada de chirie este de peste o saptamana.  Pretul de inchiriere platforme foarfeca variaza foarte mult, scazand direct proportional cu perioada pe care se doreste inchirierea echipamentului. Contacteaza echipa noastra pentru inchirierea unei platforme elevatoare de tip foarfeca si vei primi un pret de inchiriere in cateva minute.

 

Inchiriere platforma foarfeca electrica 6m
Model: Mantall XE 60 Mini ED
Inaltimea lucru: 6.4 m
Inaltimea max.: 4.4 m
Sarcina maxima: 240 kg
Lungime nacela: 1.15 m
Latime nacela: 0.76 m

Pentru acces la inaltime in incinte cu spatiu negeneros, recomandam folosirea platformei de tip foarfeca Mantall XE60Mini ED. Acest tip de utilaj faciliteaza accesul la inaltime in siguranta, indeosebi in spatii foarte stramte. Consultati fisa tehnica aferenta nacelei de 6.4metri inaltime, Mantall XE60Mini, pentru a va convinge daca este echipamentul de constructie potrivit cu santierul dumneavoastra. Nacela are raza de intoarcere foarte mica, este prevazuta cu motoare electrice, pentru a elimina pe cat posilibil murdarirea pardoselii cu ulei hidraulic, in cazul spargerii unui furtun hidraulic. Nacela foarfeca de 6m, avand propulsie electrica nu face zgomot in exploatare. Solicitati acum pret pentru inchirieri nacele foarfeca 6.5metri. Acest tip de nacela se foloseste indeosebi la lucrari de zugravire, inventariere, instalatii termice, instalatii electrice, instalatii de racire, etc. Acest tip de nacela foarfeca electrica are doar 875 kg, fiind foarte usor de transportat, inclusiv in dube inchise.

Inchiriere platforma foarfeca electrica 8m
Model: Haulotte Optimum 8AC
Inaltimea lucru: 7.7 m
Inaltimea max.: 5.7 m
Sarcina maxima: 230 kg
Lungime nacela: 1.9 m
Latime nacela: 0.75 m

Nacela Haulotte Optimum 8AC – ideala pentru lucru la inaltime in spatii cu dimensiuni reduse, asigurand accesul la inaltime mare de aproape 4metri. Intrucat nacela Haulotte Optimum 8 are masa proprie de 1590 kg, aceasta poate fi ridicata la etaje superioare cu ajutorul unui lift mare. Aceasta nacela este preferata de catre firme de instalatii electrice, instalatii santitare, firme de montaj camere de supraveghere, in special de firme care efectueaza lucrari de mententanta in supermarket-uri si in fabrici. Platformele de lucru autopropulsate tip foarfecă electrică noi, fabricatie 2020. Acastea sunt destinate lucrului pe suprafețe solide si drepte, in interioare de clădiri, cu pardoseli din beton, asfalt sau zone pavate. Aceste utilaje se pot deplasa si cand sunt ridicate la înaltimea de lucru.Platformele de lucru tip foarfecă electrică sunt prevăzute cu redresor de incarcare pentru acumulatori. Timpii de încărcare este de aproximativ 12 ore după care echipamentul poate fi operat 10-12 ore. Inchiriati nacela foarfeca electrica 8m, Haulotte Optimum 8 pentru a obtine randament maxim in proiectul dvs aflat in desfasurare.

Inchiriere nacela foarfeca electrica 8m
Model: Mantall XE 80N
Inaltimea lucru: 7.8 m
Inaltimea max.: 5.8 m
Sarcina maxima: 230 kg
Lungime nacela: 1.85 m
Latime nacela: 0.75 m

Datorita dimensiunilor compacte si masei proprii reduse (1540kg) – nacela foarfeca electrica Mantall XE80N este pretabila pentru lucru la inaltime – zugraveli, instalatii electrice, instalatii de climatizare, montaj sisteme de antiincendiu, lucrari de inventariere, lucrari de schimbat lampi si becuri la inaltime. Cusca este extensibila inca 1m, pentru a putea oferi mai mult spatiu de lucru pentru muncitori la inaltime. Nacela construita in asa fel incat ofera manevre cu raza minima de intoarcere. Solicitati oferta de pret pentru inchirieri nacele foarfeca de 8m. Oferim preturi foarte competitive, in functie de perioada de inchiriere si de numarul de nacele inchiriate. Avem disponibilitate de inchirieri nacele foarfeca 8m oriunde in Romania. 

Inchirieri platforma ridicatoare foarfeca electrica 8m
Model: Mantall XE80C
Inaltimea lucru: 8 m
Inaltimea max.: 6 m
Sarcina maxima: 350 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 0.8 m

Nacela electrica cu mecanism foarfeca – 8m – de inchiriat la pret avantajos in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Giurgiu, Buzau, Alexandria, precum si in santiere din intreaga tara. Latime de doar 0.8m, permite accesul nacelei pe usi nomale. Inaltime de sasiu de doar 2m, daca nu se demonteaza balustrada. Nacela Mantall XE80N este prevazuta cu roti albe, spre a nu lasa urme pe podea.  Consultati fisa tehnica aferenta acestui produs, pentru a vedea daca se preteaza pentru lucrarea dumneavoastra. Apelati cu incredere personalul nostru, iar in urma unui contract de inchiriere, acest utilaj se va livra la dvs la lucrare in cel mai scurt timp.

Inchirieri nacela foarfeca electrica 8.2m
Model: Haulotte Compact 8
Inaltimea lucru: 8.2 m
Inaltimea max.: 6.2 m
Sarcina maxima: 350 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 0.81 m

Platforma hidraulica cu mecanism tip foarfeca, propulsie electrica Haulotte Compact 8, este o nacela electrica de interior care permite accesul facil la inaltimi inalte de pana la 8.2 metri. Aceasta nacela de ridicare este echipata cu roti albe care nu lasa urme pe podea. Clientii nostri inchiriaza acest tip de nacela pentru lucrari de amenajari interioare, zugraveli, lucrari de mentenanta la cladiri industriale, lucrari de instalare echipamente industriale, etc.

Inchiriere nacela foarfeca electrica ingusta 10m
Model: Mantall XE100C
Inaltimea lucru: 10 m
Inaltimea max.: 8 m
Sarcina maxima: 230 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 0.80 m

Fisa tehnica nacela Mantall XE100C

Nacela foarfeca electrica 10m ingusta – Mantall XE100C – Inaltimea maxima de lucru 10m, capacitate maxima de ridicare – 230 kg. Balustrade pliabile. Avand sasiu ingust de doar 80cm, nacela poate fi introdusa in spatii stramte, pe usi standard. Fiind un utilaj robust, acest echipament de ridicare este preferat de firme de mententanta cladiri si spatii industriale, supermagazine, sali de cinematograf, sali de sport etc. Nacela Mantall XE100C are roti albe, spre a nu lasa urme pe pardoseala. Aceasta emite zgomot redus in exploatare. Daca sunteti in cautarea unei nacele foarfeca electrica de 10m cu sasiu ingust, nacela Mantall XE100C este echipamentul ideal pentru santierul dvs, acesta aflandu-se doar la un telefon distanta.

Inchiriere nacela foarfeca electrica ingusta10m
Model: Haulotte Compact 10N
Inaltimea lucru: 10.00 m
Inaltimea max.: 8 m
Sarcina maxima: 230 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 0.81 m

Atunci cand se doreste accesul in siguranta la inaltimea de maxim 10 metri, si spatiul este foarte ingust, recomandam spre inchiriere nacela autoridicatoare de tip foarfeca de tipul Haulotte Compact 10N. Consultand fisa tehnica aferenta acestui tip de utilaj, va veti convinge asupra posibilitatilor variate pe care aceasta nacela vi le ofera! Platforma foarfeca ingusta (0.81m) avand inaltimea de 10m se inchiriaza pe termen scurt (intre 1-7 zile), pe termen mediu (7-30 zile) si pe termen lung (peste 30 zile). Pretul de inchiriere este stabilit in functie de perioada de chirie, precum si de locatie si de numarul de utilaje inchiriate. Oferta pret imbatabila pentru nacele de inchiriat Brasov, Sibiu si Bucuresti.

Inchirieri nacele foarfeca electrica 10m
Model: Mantall XE100W
Inaltimea lucru: 10 m
Inaltimea max.: 8 m
Sarcina maxima: 450 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

Recomandam clientilor nostri, inchiriere nacela foarfeca electrica 10 metri pentru lucru in interior, pretabila pentru folosire la inaltimi cu accesibilitate redusa si cu un grad mai mare de ridicare si ocupare a spatiului la preturi rezonabile oriunde si oricand in toate orasele tarii. Avem pentru inchiriat nacela / platforma foarfeca electrica 10 metri, Mantall XE100W in toate zonele din tara. Nacelele detin certificat de autorizare CNCIR. Nacela foarfeca electrica 10 metri poate fi manevrata atat din cusca cat si din afara acesteia, de pe panoul de comanda de pe sasiul nacelei. Pentru rezultate optime ale lucrarii dumneavoastra de orice natura, civila sau industriala, alegeti inchiriere nacela foarfeca electrica 10 metri. Nacela / platforma autopropulsata electrica tip foarfeca Mantall XE100W este mica, compacta si mobila la nivelul solului ( pe podea ) , iar dimensiunile reduse permite trecerea utilajului prin intrarile de tip standard. Nacela foarfeca electrica 10m de la Mantall este prevazuta cu balustrade pliabile, pentru a putea intra pe usi mai mici.

Inchiriere nacela foarfeca electrica 10m
Model: Haulotte Compact 10
Inaltimea lucru: 10.15 m
Inaltimea max.: 8.15 m
Sarcina maxima: 450 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 1.2 m

Nacela foarfeca electrica 10m, Haulotte Compact 10 de inchriat pe orice santier din tara la pret avantajos. Aceasta nacela de interior se foloseste la constructii civile si industriale, inclusiv la amenajari interioare, zugraveli, lucrari de curatenie sau inventariere. Nacela este echipata cu roti albe care nu lasa urme pe podea, fiind foarte silentioasa datorita motoarelor electrice cu care este dotata. Inchiriati nacela Haulotte Compact 10, propulsie electrica de la Baurent la pret avantajos indiferent de perioada de inchiriere, lunga sau scurta.

Inchiriere nacela foarfeca interior 12m
Model: Mantall XE120W
Inaltimea lucru: 12 m
Inaltimea max.: 10 m
Sarcina maxima: 320 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

Nacela foarfeca electrica 12m, Mantall XE120W – Utilaj ideal pentru lucru la inaltime, unde se solicita capacitate maxima de ridicare (< 320 de kg). Sasiu ingust de 120cm. Balustrada pliabila. Cusca extensibila. Roti albe, motoare electrice. Toate aceste atribute fac din nacela foarfeca electrica 12m, Mantall XE120W, nacela ideala de inchiriat cand aveti nevoie de acces la inaltimi mari. Aceasta nacela se inchiriaza indeosebi de firme de rigipsari, electricieni, firme de instalatii, firme de amenajari interioare. Solicitati acum o oferta de pret pentru inchriere nacela foarfeca electrica de interior Mantall XE120W, si utilajul se va livra in cel mai scurt timp pe santierul dvs, indiferent daca acesta este in Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Brasov, sau in orice alta localitate din Romania.

Inchirieri nacele foarfeca electrica 12m
Model: Haulotte Compact 12
Inaltimea lucru: 11.98 m
Inaltimea max.: 9.98 m
Sarcina maxima: 300 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 1.2 m

Pentru ridicare de personal si materiale de constructii la inaltime, va oferim din stoc platform cu mecanism de foarfeca de tip Haulotte Compact 12. Avand propulsie electrica, puteti fi sigur ca aceasta nacela nu emite noxe, produce zgomot redus in momentul deplasarii si ridicarii platformei la inaltime, astfel incat deranjul care trebuie suportat este minim. Asiguram service si mententanta pe toata perioada chiriei. Oferim spre inchiriere intreaga gama de nacele si lifturi de persoane, necesare pe santiere de constructii, in hale de productie, unde se impune accesul personalului in siguranta la inaltime. Apelati cu incredere la noi, detinem utilaje moderne, atent verificate si autorizate ISCIR. La noi puteti apela la serviciul de inchirieri nacele foarfeca, nacele de inchiriat Brasov, Sibiu si Bucuresti la cel mai bun raport calitate-pret.

Inchiriere nacele foarfeca electrica 14m
Model: Mantall XE140W
Inaltimea lucru: 14 m
Inaltimea max.: 12 m
Sarcina maxima: 350 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

Fisa tehnica nacela 14m Mantall XE140W

Atentie! Nacela foarfeca electrica 14m, Mantall XE140W este nacela care se va folosi doar in interior, conform instructiunilor date de catre producator! Atribute nacela: Roti albe, motoare electrice, cusca pliabila si extensibila. Raza mica de intoarcere, capacitate maxima de incarcare 350 kg, practic avand suportand sarcini mai mari decat nacela de 12m. Inchiriati nacela foarfeca cu inaltimea de 14 metri oriunde in Romania, la pret promotional, indiferent de perioada de inchiriere (zi, saptamana sau luna) – apeland la unul din numerele noastre de telefon. Consultati fisa tehnica atasata acestei nacele, iar pentru intrebari suplimentare, nu ezitati in a ne contacta.

Inchiriere Nacele foarfeca de interior 14m
Model: Haulotte Compact 14
Inaltimea lucru: 13.85 m
Inaltimea max.: 11.85 m
Sarcina maxima: 350 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 1.2 m

Inaltimile mari in constructii se pot atinge doar cu utilaje de ultima generatie, atent verificate si bineinteles autorizate ISCIR (datorita actionarii hidraulice a mecanismului de ridicare). Preluam comenzi de inchiriere / vanzare nacela articulate cu inaltimea de ridicare de 43metri. Acest model de nacela se foloseste pentru instalare de lampi industriale, filtre industriale, montaj structure metalice, montaj grinzi din beton prefabricate, montaj instalatii si tevi antiincendiu, instalatii electrice, etc. Aceasta nacela ofera acces la inaltime si la distanta fata de obiectiv, datorita regimului mare de lucru lateral (>20m).  Inchirierea nacelei articulate diesel de 43 metri inaltime se face la zi, saptamana sau luna, in functie de necesitatea fiecarui client in parte.Oferta de pret pentru nacele de inchiriat Brasov, Sibiu, Bucuresti.

Inchiriere nacela foarfeca 16m
Model: Mantall XE160W
Inaltimea lucru: 16 m
Inaltimea max.: 14 m
Sarcina maxima: 230 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

Atentie! Nacela foarfeca electrica 16m, Mantall XE160W este nacela care se va folosi doar in interior, conform instructiunilor date de catre producator! Atribute nacela: Roti albe, propulsie electrica, cusca pliabila si extensibila. Raza mica de intoarcere, capacitate maxima de incarcare 2300 kg. Inchiriati nacela foarfeca cu inaltimea de 16 metri oriunde in Romania, la cel mai bun pret din piata, ndiferent de perioada de inchiriere (zi, saptamana sau luna) – apeland la unul din numerele noastre de telefon. Consultati fisa tehnica atasata acestei nacele, iar pentru intrebari suplimentare, nu ezitati in a ne contacta, iar noi va vom garanta livrare rapida, pret bun pentru inchiriere nacela foarfeca de interior cu inaltime de 16m. Inchirieri nacele foarfeca electrica 16m, Mantall XE160W oriunde in Romania, la preturi de importator.

INCHIRIERE NACELE FOARFECA DIESEL 8 – 18m 

Inchirieri nacela foarfeca diesel 10m
Model: Haulotte H10DX
Inaltimea lucru: 10.15 m
Inaltimea max.: 8.15 m
Sarcina maxima: 565 kg
Lungime nacela: 3.17 m
Latime nacela: 1.8 m

Gama platformelor autoridicatoare este consolidata prin sortimentul de nacele de ridicare cu mecanism tip foarfeca. Avand o constructie robusta, platformele foarfeca de exterior sunt prevazute cu motoare termice. Acesta asigura buna functionare a nacelei in parametrii impusi de producator. Nacela de tip foarfeca Haulotte Compact 10 DX este o nacela cu stabilizatori de calare, pentru a putea fi folosita in conditii mai vitrege de teren (teren usor inclinat, teren necompactat, etc). Suprafata mare a platformei, precum si extensia acesteia pe o latura, permite ridicarea de materiale mai voluminoase la inaltime si in plus ofera mai mult spatiu de lucru muncitorilor aflati la inaltime. Acest model de nacela este MADE IN ROMANIA – produsa in judetul Arges de catre Haulotte Romania. Inchiriere nacela Bucuresti cu termen cu disponibilitate imediata, obtineti doar la Baurent.

Inchirieri platforma foarfeca diesel 12m
Model: Haulotte H12DX
Inaltimea lucru: 12.15 m
Inaltimea max.: 10.15 m
Sarcina maxima: 5450 kg
Lungime nacela: 3.17 m
Latime nacela: 1.8 m

Probabil cel mai fiabil model de platforma foarfeca diesel de la Haulotte este modelul de nacela H12 DX. Acest model, prevazut cu stabilizatori de calare, tractiune integrala 4×4 este o nacela de exterior cu dimensiuni compacte, capabila sa lucreze in teren accidentat, putand trece cu bine peste fel de fel de denivelari. Garda la sol este mare, trasnmisia avand inclusiv optiune de blocaj diferential pentru situatii in care ramane impotmolita. Usor de transportat. Acest tip de nacela – Fabricata in Romania de catre profesionistii de la Haulotte Arges Sa, se inchiriaza oriunde in tara la tarif decent, prin serviciul exclusiv de inchirieri nacele foarfeca. Sunati acum la unul dintre numerele noastre de telefon pentru serviciu de inchirieri nacele Bucuresti.

Inchiriere nacele foarfeca diesel 12m
Model: Haulotte H12SX
Inaltimea lucru: 12 m
Inaltimea max.: 10 m
Sarcina maxima: 700 kg
Lungime nacela: 4.18 m
Latime nacela: 2.25 m

Nacela foarfeca diesel 12m, Haulotte H12SX de inchiriat la pret avantajos. Nacela foarfeca diesel Haulotte de mari dimensiuni (4.2 x 2.25m) cu platforma stransa sau 6.2 x 2.25 cu platforma extinsa, avand capacitatea de ridicare de 700 kg, reprezinta solutia viabila low cost de ridicat materiale voluminoase si grele la inaltime. Prevazuta cu stabilizatori de calare, nacela Haulotte H12SX este conceputa pentru lucru in teren inclinat, teren necompactat. Acest utilaj se dovedeste a fi ideal pentru lucrari de inchideri cu panouri sandwich datorita suprafetei mare de 6m a custii si a capacitatii de ridicare foarte mari. Inchiriati nacela foarfeca Haulotte cu inaltime de lucru de 12m si inaltime platforma de 10m, indiferent de perioada de chirie, iar noi va vom asigura de oferta pret rezonabila. Sunati acum pentru oferta pret inchiriere nacela Bucuresti.

Inchiriere nacela foarfeca hidraulica diesel 12m
Model: Haulotte H12SXL
Inaltimea lucru: 12 m
Inaltimea max.: 10 m
Sarcina maxima: 700 kg
Lungime nacela: 5.3 m
Latime nacela: 2.25 m

Fias tehnica platforma diesel 12m Haulotte H12SXL

Dimensiuni platforma autoridicatoare : 5.3m x 2.25m – cu platforma adunata, iar cu platforma extinsa 7.3m x 2.25m. Capacitatea mare de incarcare (700 kg max) si suprafata mare de lucru pentru muncitori, fac din nacela foarfeca diesel Haulotte H12SXL cel mai preferat utilaj de ridicare pentru lucrari de inchideri la hale metalice sau din beton. Aceasta platforma foarfeca se inchiriaza oriunde in tara, indiferent de perioada de inchiriere, fie lunga sau scurta. Transportul acesteia la santier si retur, poate fi efectuat de catre societatea noastra, la pret preferential. Inchirieri nacele Bucuresti, inchirieri nacela foarfeca Haulotte H12SXL in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Buzau, Calarasi, Teleorman, Pitesti si Giurgiu.

Inchirieri nacele foarfeca diesel 15m
Model: Haulotte H15X
Inaltimea lucru: 15 m
Inaltimea max.: 13 m
Sarcina maxima: 500 kg
Lungime nacela: 4.18 m
Latime nacela: 2.25 m

Nacela / Platforma de ridicare foarfeca diesel 15m, Haulotte H15SX de inchiriat la pret avantajos in Sibiu, Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Pitesti. Nacela foarfeca diesel Haulotte de mari dimensiuni (4.2 x 2.25m) cu platforma stransa sau 6.2 x 2.25 cu platforma extinsa, avand capacitatea de ridicare de 500 kg, reprezinta solutia ideala low cost de ridicat materiale voluminoase si grele la inaltime (aceasta varianta de inchiriere este mai convenabila decat varianta cu macara sau telehandler). Prevazuta cu stabilizatori de calare, platforma Haulotte H15SX este conceputa pentru lucru in teren inclinat, teren necompactat. Acest utilaj se dovedeste a fi ideal pentru lucrari de inchideri cu panouri sandwich datorita suprafetei mare de 6m a custii si a capacitatii de ridicare foarte mari. Inchiriati nacela foarfeca Haulotte cu inaltime de lucru de 12m si inaltime platforma de 10m, indiferent de perioada de chirie, iar noi va vom asigura de oferta pret rezonabila.Acest echipament ridica persoane si materiale de constructii la inaltime, fiind folosita cu precadere pentru lucrari la exterior. Sunati acum pentru inchirieri nacele Bucuresti, inchiriere nacela foarfeca diesel 15m Haulotte.

Inchiriere nacele foarfece diesel 15m
Model:Haulotte H15SXL
Inaltimea lucru: 15 m
Inaltimea max.: 13 m
Sarcina maxima: 500 kg
Lungime nacela: 5.3 m
Latime nacela: 2.25 m

Inchiriere nacele si platforme pentru lucru la inaltime, 15m Haulotte H15SXL. Acest utilaj asigura accesul muncitorilor la inaltime in conditii de maxima siguranta, datorita constructiei speciale, verificate in multi ani de productie. Nacela Haulotte H15SXL este preferata atat de firme de inchiriere nacele cat si de firme de constructii, intrucat ofera un randament bun in constructii, la costuri foarte mici de inchiriere. Consultati fisa tehnica aferenta acestei nacele, iar pentru oferte tehnico-comerciale, nu ezitati sa luati legatura cu personalul nostru de specialitate. Asteptam cererile dumneavoastra pentru inchiriere nacela Bucuresti pe email info@baurent.ro

Inchirieri nacela foarfeca diesel 18m
Model: Haulotte H18SX
Inaltimea lucru: 18 m
Inaltimea max.: 16 m
Sarcina maxima: 500 kg
Lungime nacela: 4.18 m
Latime nacela: 2.25 m

Capacitate maxima de incarcare a nacelei: 500 kg. Platforma autoridicatoare este prevazuta cu stabilizatori de calare pe ambele punti, tractiune integrala si motor diesel puternic. Utilaj robust, puternic, aceasta nacela este de nelipsit pe santierele ample de constructii din tara, intrucat asigura un randament in lucru garantat, la pret foarte mic. Aceasta nacela se foloseste cu precadere la lucrari de hidroizolatii, lucrari de inchideri cu panouri sandvis, lucrari de izolatii, intrucat poate asigura un front de lucru mare. Este cea mai cautata nacela foarfeca diesel pentru inchiriere in intervalul 15 – 16 – 17 -18 metri. Inchirieri nacele foarfeca diesel 18m in Sibiu, Brasov, Bucuresti, Ploiesti

Inchiriri platforma foarfece diesel 18m
Model: Haulotte H18SXL
Inaltimea lucru: 18 m
Inaltimea max.: 16 m
Sarcina maxima: 500 kg
Lungime nacela: 5.3 m
Latime nacela: 2.25 m

Dimensiuni cusca extinsa: 7.3m x 2.25m – suprafata cusca stransa – 5.3m x 2.25metri. Sarcina maxim admisa: 500kg. Datorita suprafetei mari de lucru, aceasta nacela asigura suficienta suprafata de lucru pentru mai multi muncitori simultan in cusca. Toate comenzile hidraulice se pot efectua din cusca, de la panoul central – deplasare, ridicare, coborare, viraj, calare, egalizare (rigidizare). Aceasta nacela se menevreaza foarte usor de catre orice muncitor, datorita panoului de comenzi care este foarte intuitiv.