• Adresa
  • Sibiu

Minimacarale Spider de inchiriat

INCHIRIERE MINIMACARA DE TIP SPIDER – PAIANJEN

Servicii complete de inchiriere minimacara tip paianjen pentru constructii civile si industriale. Aceste macarale va ofera mobilitate mare in santier, mai ales unde nu aveti suficient spatiu de manevra.

Macara mica senilata de tip Paianjen 2 tone
Model: SPT 199
Sarcina maxima admisa : 1.95 to
Lungime brat: 6.65m + 1.75 = 8.4m
Suprafata calare (lungime x latime): 3.55 x 2.90
Inaltime macara: 1.6 m
Latime macara: 0.6 m

Fiiind cea mai mica minimacara din gama macaralelor spider SPT, aceasta macara deschide noi posibilitati pentru clientii din domeniul industrial si cel al constructiilor. Datorita dimensiunilor de gabarit compacte (1.6m inaltime, 0.6m latime, aceasta macara are acces garantat pe orice usa inclusiv in spatii tehnice aglomerate si poate ridica si pune pe pozitie piese in cele mai vitrege conditii. Brat telescopic principal 6.65m + 1.75m jib mecanic – macaraua ridica sarcini la inaltimea maxima de 8.4m. Aceasta macara se dovedeste a fi extrem de utila mai ales in domeniul instalatiilor electrice sau termice, intrucat este capabila sa ridice componente spre a fi montate si de a le pozitiona inclusiv in colturi greu accesibile. Acest gen de echipament se foloseste acolo unde nu vedeti alta solutie: unde telehandlerul sau alta macara nu are acces intrucat este prea inalt / prea lat.

Mini macara 3 tone de tip Paianjen
Model: Spider SPT 299
Sarcina maxima admisa : 2.95 to
Lungime brat: 9.5m + 3.1 = 12.6m max
Suprafata calare (lungime x latime): 4.73 x 3.85
Inaltime macara: 1.61 m
Latime macara: 0.85 m

Folosirea de macarale conventionale in spatiu ingust si stramt este de multe ori imposibila. Spatiul negeneros din santier aducea constructorul in situatia sa improvizeze in trecut si sa gaseasca solutii nu tocmai sigure pentru muncitori si pentru sarcinile ce trebuiau ridicate, de multe ori ajungadu-se la pierderi. Acum aveti alternativa la acest comportament. Puteti apela cu incredere la firma noastra de inchirieri macarale, iar dumneavoastra o sa aveti un proiect fie si complicat, dus la indeplinire cu profesionalism. Intrucat macaralele sunt utilaje foarte complexe, iar exploatarea acestora implica riscuri majore, ne deplasam la dvs in santier pentru a efectua masuratorile care se impun si stabilim atat masurile care trebuiesc luate cat si macaraua cea mai potrivita pentru lucrarea dumneavoastra. Odata stabilite aceste detalii urmeaza oferta de pret pentru inchiriere macara de mici dimensiuni, semnarea contractului si efectuarea lucrarii complicate.

Minimacara paianjen de inchiriat

Macara senilata de 4 tone
Model: Spider SPT 399
Sarcina maxima admisa : 4.00 to
Lungime brat: 14.5 + 4.7 = 19.2m
Suprafata calare (lungime x latime): 4.58 x 4.38
Inaltime macara: 1.61 m
Latime macara: 1.4 m

Oferta pret de inchiriere mini macara cu capacitate de 4000kg. Utilaj robust, poate avea acces in teren accidentat chiar necompactat, datorita senilelor de cauciuc. Aceasta macara poate ridica stalpi de beton sau metal, poate pozitiona ferme metalice sau grinzi la inaltime, poate lua sau pune pe pozitie tranformatoare sau generatoare electrice, fara probleme. Inchirierea se face la cel mai mic pret din piata. Inchirierea acestor macarale se poate face atat in Sibiu, Brasov, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, sau oriunde altundeva in tara unde ne sunt solicitate serviciile noastre de inchiriere. Aceste echipamente se folosesc la constructii civile, industriale si chiar si rezidentiale. Lungime brat telescopic 14.5 + gat de lebada 4.7m = inaltime maxima de ridicare sarcina in carlig 19.2 metri

Macara SPIDER 5 tone
Model: Spider SPT 499
Sarcina maxima admisa : 5.00 to
Lungime brat: 17.2m + 4.7 = 21.9
Suprafata calare (lungime x latime): 5.88 x 5.7
Inaltime macara: 1.98 m
Latime macara: 1.4 m

Inchiriere mini – macara paianjen sau cu capacitate de ridicare maxima de 5000 kg., model Spider SPT 499. Raza maxima de lucru 16.14, cand se lucreaza doar cu bratul principal, fara jib. Aceasta macara se inchiriaza atat pentru lucrari in fabrii cat si la exterior, fiind pretabila sa execute lucrari complicate de macara, indeosebi in spatii inguste. Datorita dimensiulor reduse de gabarit, aceasta poate avea acces inclusiv prin coridoare mici, usi atipice. Deasemenea, datorita constructiei sale, aceasta macara isi poate extinde bratele de calare in mod disproportional, in functie de conditiile din santier. Aceasta macara isi poate extinde calele diferit, totodata avand diagrama de sarcina puternica. Inchirierea de astfel de macarale se face doar impreuna cu deserventul nostru.  Consultati fisa tehnica aferenta acestei macarale, iar pentru o oferta de pret personalizata, contactati-ne cu incredere! 

Macara Spider 9 tone
Model: Spider SPT 899
Sarcina maxima admisa : 8.5 to
Lungime brat: 20.2 + 6m = 26.2
Suprafata calare (lungime x latime): 6.78 x 6.55
Inaltime macara: 2.50 m
Latime macara: 1.78 m

Inchiriere mini macara senilata 8.5 to, Spider SPT 899. Aceasta macara este speciala, intrucat are mod de exploatare Bi Energy – motor diesel si curent 380V.  Utilaj deosebit de puternic, ridica sarcini grele la inaltime mare in interior si exterior. Datorita senilelor albe, precum si a motorului electric, aceasta poate fi folosita la interior, mai alex in fabrici care sunt prevazute cu sapa epoxidica. Minimacaralele se folosesc cu brio la lucrari de inlocuire motoare electrice de pe poduri rulante, montaj industrial, montaj echipamente electrice, etc. Posibilitate atasare jib, ventuza pentru montaj ferestre, cos de persoane, etc. Inaltimea la care se telescopeaza bratul macaralei este de 20.2m. Suplimentar se poate monta un brat numit si jib care are o lungime de 6m, astfel incat macaraua are o inaltime de lucru operationala de 26.2 metri si deschidere de brat mai mare.
Aplicatii pentru macarale Paianjan – Spider:

– incarcare – descarcare –  manipulare containere
– Inchiriere minimacara pentru montaj panouri termoizolante tip sandvis – cu dispozitiv cu ventuze
– montaj ferestre si geamuri de sticla cu dispozitiv special de geamuri
– montaj industrial: benzi transportoare, linii de productie, masini de ambalare, conveioare
– lucrari de intretinere, reparatii si mententanta: – motoare electrice, generatoare, linii electrice, chillere, pompe de apa, pompe de caldura, reductoare de caldura, reparatii linii de productie, etc
– Inchiriere minimacara pentru lucrari de constructii montaj: montaj structuri metalice, din beton sau din lemn, montaj ferma metalica la inaltime, montaj constructii modulare, lucrari de betonare, lucrari de demolare, etc
– Minimacaraua se foloseste la lucrari de constructii cladiri de birouri, cladiri inalte
– Macaralele spider se folosesc la constructii de cinematografe, in special amfiteatre.
– lucrari de constructii tuneluri si mine
– lucrari de renovare si reabilitare, inclusiv in spatii de cult
– lucrari de amenajari tribune, arene si stadioane
– Lucrari de macara in gari si aerogari inclusiv peste cai ferate
– Lucrari de constructii pe acoperisul cladirilor inalte, unde placa este restrictionata la a sustine greutate mare.
– Lucrari de inginerie civila
– lucrari de constructii rezidentiale si case
– Inchiriere minimacara pentru lucrari de montaj, reabilitatere si conservare monumente istorice si troite
– Lucrari de macara in Mall-uri si in Centre Comerciale
– Lucrari speciale de macara in statii electrice si de transformare
– Lucrari de macara in galerii si muzee
– Lucrari de ridicare cu macaraua in industria petroliera si de extractie
– Lucrari de macara in spatii militare, poligoane, depozite si unitati militare sau de securitate
– Folosire minimacara la lucrari de peisagistica si Outdoor
– Lucrari de macara in sali de sport, sali de agrement, inclusiv bazine de inot.
– Lucrari de montaj parcuri, aqua park-uri, locuri de joaca si de escaladare.
– Lucrari de macara in spatii publice.