• Adresa
  • Sibiu

Inchirieri nacele noi si SH

Inchirieri nacele noi si SH

Nacele de inchiriat

Niciodata nu a fost mai accesibil serviciul de inchirieri nacele. Oferta promotionala pentru inchirieri nacele aici, acum la cel mai bun pret din piata. Pentru inchiriat nacela suna acum la oricare numar de telefon de-al nostru afisat in site. Incepand cu ianuarie 2019 va oferim serviciul de inchiriere nacela Bucuresti.

Fie ca sunteti un client ocazional sau utilizator frecvent de utilaje de ridicare la inaltime, BAURENT va ofera cea mai mare varietate de nacele de inchiriat la preturi fara concurenta. Avand domeniul principal de inchirieri nacele, raspundem prompt si profesionist la solicitarile venite din partea celor care cauta nacele. Nacelele si platformele autoridicatoare vin sa completeze si sa dea o nota de siguranta serviciilor de alpinism utilitar:

Inchirierea platformelor de ridicare, se poate face, in functie de tipul utilajului pentru minim cateva ore daca vorbim de inchirierea unei nacele impreuna cu personalul deservent, sau pentru minim 1 zi daca vorbim de inchirierea nacelei fara manevrant. Inainte de inchiriere putem verifica santierul impreuna cu dumneavoastra, pentru a fi siguri ca utilajul solicitat corespunde situatiei din santier si va face lucrarea fara probleme.

Intelegem ca aria noastra de lucru este foarte vasta, parcul de utilaje la fel de complex, iar clientul poate cunoaste la fel de bine posibilitatile care reies dintr-o flota variata de nacele pentru inchiriat. Experienta noastra in inchiriere de nacele fiind de aproape 15 ani de zile cu mii de santiere si contracte de inchirieri incheiate, credem ca avem expertiza tehnica necesara pentru a spune CE se inchiriaza, UNDE se inchiriaza si CUM se obtine randament maxim in exploatarea nacelelor si a platformelor de ridicare.Vanzari nacele ridicatoare tractabile noi.

Oferta noastra cu nacele de inchiriat este foarte completa, practic noi putem furniza orice utilaj care faciliteaza sau face mai usor accesul la inaltime mare.

Gama noastra de nacele pentru inchiriat cuprinde urmatoarele tipuri de utilaje:

– Nacele tip foarfeca

– Nacele articulate

Nacele telescopice

– Nacele verticale sau nacele cu catarg

– Inchiriere nacela Bucuresti de tip PRB

– Nacele tractabile

– Nacele Spider

Folosirea utilajelor de ridicare la inaltime este foarte vasta, aceste echipamente putand fi utilizate pe scara larga la urmatoarele tipuri de lucrari speciale:

 – Interventii la inaltime in locuri greu accesibile;– Lucrari de termoizolatii fatade, anvelopare cladiri, tencuieli fatade, zugraveli, vopsire fatada;– Degajarea zapezii de pe acoperie, curatarea gheaburilor, spargerea turturilor– Lucrari de vopsire la inaltime;
– Montaj / demontaj panouri publicitare, bannere, mesh-uri, baloane, steaguri, etc;– Montaj antene, relee, instalatii de balizaj, statii GSM, paratrasnete;– Montaj materiale alucobond, reynobond, etalbond pentru fatade;– Lucrari de reparatii fatade;– Toaletari arbori, taieri copaci putreziti, taiere crengi;

– Reparatii zidarie, acoperisuri lacasuri de cult (biserici, manastiri, schituri);– Montaj instalatii de iluminat public si privat cu ocazia diverselor evenimente;– Spalare fatade vitrate, geamuri, suprefete metalice; – Lucrari ample de instalatii electrice

  • – Lucrari de inventariere in depozite