• Adresa
  • Sibiu

Inchirieri nacele articulate diesel sau electrice

INCHIRIERI NACELE ARTICULATE ELECTRICE 10 – 15 METRI 

Inchiriati nacele cu brat articulat pentru aplicatii speciale la inaltime, mai ales cand aveti de trecut peste anumite obstacole suspendate la inaltime. Alegeti intre nacele inguste sau nacele cu sasiu lat, nacele articulate autopropulsate, toate fiind disponibile cu termene flexibile de inchiriere. Avand personal cu experienta din 2007 in domeniul utilajelor de ridicare din Romania, ne-am impus fata de multe firme concurente prin Know – How, prin cunoasterea pietei de inchiriere nacele cat si prin seriozitate.  La noi puteti gasi nacele articulate JLG, Genie, Manitou si Haulotte. Aveti de unde alege echipamente cu diverse caracteristici: raza laterala de lucru mare, inaltimi mari de ridicare, capacitate portanta ridicata sau dimensiuni de gabarit restranse. Gama noastra de nacele articulate de inchiriat acopera utilaje care se preteaza oricaror situatii care se pot ivi in santier. Nacela articulata electrica se foloseste cu precadere la interior in spatii inchise, unde suprafata de rulare si pozitionare a echipamentului este dreapta si tare. Nacela electrica nu se poate deplasa pe suprafete de pamant, pietris sau nisip. Oferim preturi mici pentru inchiriere nacele mari, costuri reduse de inchiriere nacela pe termen lung.  Indiferent de optiunea dumneavoastra de inchiriere nacela articulata pe zi sau pe intreaga perioada a proiectului, aceasta se poate livra fie in aceeasi zi in care se semneaza contractul sau in maxim 24 de ore de la contractare. Livram nacele in toata tara in cel mai scurt timp. Contactati echipa noastra comerciala dedicata serviciului de inchirieri nacele si veti primi o cotatie de pret in cel mai scurt timp posibil.

Nacela articulata 12m  electrica
Model: Haulotte HA 12 IP
Inaltimea lucru: 12.00 m
Inaltimea max.: 10.00 m
Sarcina maxima: 230 kg
Regim lateral maxim: 6.60 m
Latime nacela: 1.35 m

Gama utilajelor de ridicare la inaltime este consolidata prin sortimentul de nacele articulate cu propulsie electrica special concepute pentru lucru la interior. Alimentandu-se de la niste baterii de tractiune, nacelele cu brat telescopic articulat produc un zgomot redus si nu emit noxe deloc. Acestea pot fi echipate la cererea clientului si cu roti albe, pentru a nu lasa urme pe podea. Va oferim nacele articulate de interior cu inaltimi intre 12 si 17 metri, in functie de cerintele din santier si in functie de disponibilitate. Nacelele cu brat articulat electric, se folosesc pentru escaladarea obstacolelor aeriene (conducte, fire electrice, tevi, utilaje montate la inaltime). Acestea pot fi mai inguste sau late, cu sarcini de ridicare variind in functie de necesitatea la fata locului. Nacela articulata electrica 12m are o raza de lucru laterala maxima de 6.5 metri.

Nacela electrica cu brat articulat 12m
Model: Haulotte HA 12 CJ
Inaltimea lucru: 11.68 m
Inaltimea max.: 9.68 m
Sarcina maxima: 250 kg
Regim lateral: 5.36 m
Latime nacela: 1.2 m

Nacela articulata electrica 12m, Haulotte HA12CJ dovedeste cu brio ca cele mai riguroase cerinte din santier pot fi indeplinite intr-un utilaj compact versatil, cu brat articulat. Avand dimensiuni de gabarit reduse – inaltime sub 2m, latime 1.2m si lungime sub 5.5m, nacela Haulotte HA12CJ se impune fata de produsele concurenta prin aceste atribute speciale. Clientii nostri prefera sa inchirieze nacela articulata electrica Haulotte HA12IP, intrucat aceasta garanteaza accesul muncitorilor in siguranta la inaltime. Aceasta nacela se foloseste cu precadere la lucrari in fabrici aglomerate, mall-uri, sali de sport, unde accesul nu este foarte generos. Obtineti intototdeauna preturi de inchiriere preferentiale pentru toata gama de nacele si platforme autoridicatoare, doar apeland cu incredere si intotdeauna la serviciile de inchiriere BauRent. Raza de lucru laterala 6.5m, la o latime sa sasiu de 1.2 metri.

Nacela articulata  electrica 12m
Model: Haulotte HA 12CJ+
Inaltimea lucru: 11.68 m
Inaltimea max.: 9.68 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala maxima: 7.22 m
Latime nacela: 1.2 m

Nacela articulata electrica 12m, HA12CJ+ este un upgrade la nacela HA12CJ. Ambele modele sunt de succes si se fabrica simultan. Diferenta este distanta mare pe care se poate intinde nacela HA12CJ+ fata de modelul de baza. Avand o latime de sasiu de doar 1200mm, aceasta nacela reuseste performanta sa-si intinda bratul articulat si sa se telescopeze pana la raza laterala de 7.2m. Datorita sasiului ingust, aceasta nacela se incadreaza pe culoare inguste de lucru, coridoare, hale de productie, etc.

Nacela articulata 15m  electrica
Model: Haulotte HA 15 IP
Inaltimea lucru: 15.00 m
Inaltimea max.: 13.00 m
Sarcina maxima: 230 kg
Distanta laterala: 8.45 m
Latime nacela: 1.50 m

Pentru lucrari complexe la inaltime, in interiorul fabricilor de productie, magazinelor, salilor, etc, recomandam folosirea de nacele autoridicatoare cu brat telescopic articulat de tip Haulotte HA15IP. Avand o inaltime de lucru de maxim 15m, aceasta nacela se impune prin zgomot redus, manevrabilitate si ciclu de incarcare acumulatori extins. Oferim acest produs spre inchiriere cu posibilitate de tarifare pe zi / saptamana / luna. Pretul difera in functie de perioada pe care se inchiriaza echipamentul. Nacela articulata Haulotte HA15IP este prevazuta cu roti albe si cauciucuri nemarcante spre a nu lasa urma pe pardoseala.

Nacele articulate Sibiu

Nacela articulata 15m  electrica
Model: Manitou 150 AETJL
Inaltimea lucru: 15.40 m
Inaltimea max.: 13.40 m
Sarcina maxima: 230 kg
Lungime pe orizontala: 7.81m
Latime nacela: 1.90 m

Raza de lucru laterala – 7.81m la punct articulatie de 7.27 metri. Acest lucru permite escaladarea obstacolelor aeriene (conducte, reclame luminoase, lampi, estacade, etc). Nacela Manitou 150 AETJL este ideala pentru lucru la inaltime, mai ales in spatii inchise, unde pardoseala este dreapta si tare. Nacela articulata 15m, Manitou 150AETJL este cu propulsie electrica, alimentarea facandu-se la priza 230V, iar curentul este transformat din 230V.  in 48V, prin intermediul unui redresor incorporat. Avem posibilitatea de a transporta aceasta nacela de pe un santier pe altul, cu camioanele proprii, pentru a putea tine costurile de chirie cat se poate de scazute. In acest fel putem oferi cel mai mic pret pentru serviciu de inchiriere nacela articulata electrica 15m, mai ales daca vorbim de perioada lunga de inchiriere.

Nacela articulata electrica

Nacela cu brat articulat 15m electrica
Model: Manitou 150 AETJC
Inaltimea lucru: 15.00 m
Inaltimea max.: 13.00 m
Sarcina maxima: 200 kg
Distanta in lateral: 7.60 m
Latime nacela: 1.50 m

Spre deosebire de nacela articulata electrica Manitou 150 AETJL, nacela Mantitou 150 AETJC ofera valori asemanatoare ca diagrama de sarcina si inaltime de lucru, insa la un sasiu mult mai ingust 1.5m fata de 1.9m. Aceasta inseamna ca aceasta nacela este capabila sa ruleze pe culoare mai inguste, executand manevre de ridicare /coborare brat, rotire in spatii stramte. Rotatia nacelei este de 355 grade, iar bratul pendular de aproape 2 metri permite accesul in aproape orice punct sau ungher aflat la inaltime. Inchiriati aceasta nacela articulata de 15m, Manitou 150 AETJC de la firma noastra de inchiriere nacela, dupa solicitarea unei oferte de inchiriere fie prin email sau telefonic.

INCHIRIERI NACELE ARTICULATE DIESEL 12 – 43 METRI 

Nacela articulata diesel se preteaza lucrului la exterior, aceasta putand fi folosita in toate etapele de constructie a unei hale: Acest echipament asista echipa de montaj grinzi si pane de sustinere la inaltime, montaj panouri sandvis, lucrari de fixare contravantuiri, lucrari de reparatii la inaltime. Datorita transmisiei speciale, aceste echipamente se pot deplasa in teren accidentat, inclusiv pe suprafete inclinate. Nacela articulata diesel va ofera randament maxim in procesul de constructie la un raport pret de inchiriere foarte bun.

Nacela cu brat articulat 16m diesel
Model: Haulotte HA16PX
Inaltimea lucru: 16.00 m
Inaltimea max.: 14.00 m
Sarcina maxima: 230 kg
Lungime nacela: 9.10 m
Latime nacela: 2.30 m

Va propunem spre inchiriere nacela autopropulsata cu brat articulat, diesel 4×4 de tip Haulotte HA16PX. Acces lateral 9.1metri. Aceasta nacela este prevazuta cu brat oscilant stanga dreapta. Utilajul poate efectua urmatoarele manevre: ridicare / coborare brat, rotire stanga / dreapta, extindere / retragere brat. Rotirea este continua, adica 360 de grade. Inchiriem nacele pentru domeniul constructii si domeniul industrial. La noi gasiti intreaga gama de utilaje de ridicare personal la inaltime, cu disponibilitate imediata, la preturi promotionale.

Nacela articulata 18m diesel
Model: Haulotte HA18PX
Inaltimea lucru: 17.30 m
Inaltimea max.: 15.30 m
Sarcina maxima: 230 kg
Acces lateral maxim: 10.60 m
Latime nacela: 2.30 m

Acces lateral maxim 10.6 metri. In functie de specificul din santier, recomandam folosirea nacelei cu brat articulat de 18 metri, tinand cont de parametrii de lucru a acesteia. Inchiriem nacele la pret avantajos in Bucuresti, Ilfov, Arges, Prahova, Sibiu, Brasov, precum si in alte locatii din tara. In cazul in care nu sunteti sigur care nacela se potriveste cel mai bine pentru santierul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Sortimentul nostru de utilaje de ridicare este vast: macarale, automacarale, nacele PRB, nacele articulate, nacele telescopice, telehandlere si stivuitoare. Disponibilitatea noastra este de a deplasa utilaje oriunde ne solicita clientul in Romania.

Nacela 4×4 cu brat articulat 20m diesel
Model: Haulotte HA20PX
Inaltimea lucru: 20.60 m
Inaltimea max.: 18.60 m
Sarcina maxima: 230 kg
Deplasare laterala maxima: 13.50 m
Latime nacela: 2.38 m

Pentru inaltimi medii spre mari, recomandam inchirierea bratului articulat de tip Haulotte HA20PX. Nacela diesel cu brat articulat de 20 metri este prevazuta cu tractiune integrala – 4WD, punti viratoare fata – spate, pentru a se putea incadra mai usor prin santiere inghesuite. Acest tip de utilaj datorita caracteristicilor sale, este pretabil pentru lucrari la inaltime in constructii civile si industriale, lucrari la acoperisuri si sarpante, lucrari la inaltime mare, lucrari de sticlarie la inaltime, lucrari de toaletare copaci, amenajari exterioare, peisagistica, lucrari de filmare, montaj de becuri si lampi la inaltime mare, montaj de poduri la inaltime, montaj prese industriale. Inchirierea nacelei de 20 de metri se face in baza unei oferte de pret prealabile, in care se specifica perioada si locul de inchiriere.

Nacela diesel cu brat articulat 26m
Model: Haulotte HA26RTJPRO
Inaltimea lucru: 26.40 m
Inaltimea max.: 24.40 m
Sarcina maxima: 250 kg
Deplasare laterala maxima: 17.50 m
Latime nacela: 2.53 m

Pentru inaltimi medii spre mari, recomandam inchirierea bratului articulat de tip Haulotte HA20PX. Nacela diesel cu brat articulat de 20 metri este prevazuta cu tractiune integrala – 4WD, punti viratoare fata – spate, pentru a se putea incadra mai usor prin santiere inghesuite. Acest tip de utilaj datorita caracteristicilor sale, este pretabil pentru lucrari la inaltime in constructii civile si industriale, lucrari la acoperisuri si sarpante, lucrari la inaltime mare, lucrari de sticlarie la inaltime, lucrari de toaletare copaci, amenajari exterioare, peisagistica, lucrari de filmare, montaj de becuri si lampi la inaltime mare, montaj de poduri la inaltime, montaj prese industriale. Inchirierea nacelei de 20 de metri se face in baza unei oferte de pret prealabile, in care se specifica perioada si locul de inchiriere.

Nacela articulata diesel 32m
Model: Haulotte HA32PX
Inaltimea lucru: 31.8 m
Inaltimea max.: 29.8 m
Sarcina maxima: 250 kg
Raza pe orizontala: 21.30 m
Latime nacela: 2.50 m

Nacela de inchiriat cu inaltimea de lucru de 32m prin firma de inchiriere nacele si platforme autopropulsante, BauRent. Preturi fara concurenta, servicii prompte, utilaje in perfecta stare de functionare, sunt doar o parte din avantajele oferite de noi. La noi aveti siguranta folosirii unor utilaje moderne la preturi avantajoase. Oferim spre inchiriere nacele autoridicatoare cu brat articulat cu inaltimi de lucru cuprinse intre 16 si 43 metri. Pentru inaltimi de 30 metri, recomandam inchirierea nacelei Haulotte HA32PX. Inchiriere si vanzare nacele Haulotte noi si second hand, aflate pe stoc sau aduse pe baza de comanda.

Nacela articulata diesel 41m
Model: Haulotte HA 41 RTJ PRO
Inaltimea lucru: 41.50 m
Inaltimea max.: 39.50 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala maxima: 20.10 m
Latime nacela: 2.50 m

Fie ca este vorba de inchiriere nacele telescopice diesel sau nacele articulate pe motorina, folosite in constructii si industrie, Baurent este solutia ideala. Oferim nacele si platforme elevatoare de inchiriat, din stoc, sau pe baza de rezervare prealabila, in functie de fiecare situatie in parte. Inchiriem din stoc sau de la firme partenere orice tip de nacela de constructii, fie diesel, electrica, cu brat telescopic / articulat, sau cu mecanism de ridicare de tip foarfeca, nacela tractate, nacela PRB. Nacela articulata diesel 41m, Haulotte HA41RTJ Pro este prevazuta cu rotatie continua 360 de grade, comenzi proportionale (ridicare brat, telescopare, coborare brat, basculare brat, rotire cos, rotire turela, deplasare inainte – inapoi si viraj stanga – dreapta). Virajul este pe ambele punti, existand posibilitatea de deplasare in forma de crab, deplasare normala cu viraj pe puntea fata si deplasare nacela cu viraj invers.

Nacela diesel cu brat articulat 43m
Model: Genie Z135-70
Inaltimea lucru: 43.15 m
Inaltimea max.: 41.15 m
Sarcina maxima: 230 kg
Intindere laterala: 21.26 m
Latime nacela: 2.50 m

Inaltimile mari in constructii se pot atinge doar cu utilaje de ultima generatie, atent verificate si bineinteles autorizate ISCIR (datorita actionarii hidraulice a mecanismului de ridicare). Preluam comenzi de inchiriere / vanzare nacele articulate cu inaltimea de ridicare de 43metri. Acest model de nacela se foloseste pentru instalare de lampi industriale, filtre industriale, montaj structure metalice, montaj grinzi din beton prefabricate, montaj instalatii si tevi antiincendiu, instalatii electrice, etc. Aceasta nacela ofera acces la inaltime si la distanta fata de obiectiv, datorita regimului mare de lucru lateral (>20m).  Inchirierea nacelei articulate diesel de 43 metri inaltime se face la zi, saptamana sau luna, in functie de necesitatea fiecarui client in parte.