• Adresa
  • Sibiu

Transporturi speciale

Transporturi speciale

În timp ce transporturile conventionale sunt destul de simplu de organizat si de efectuat, există și alte cazuri care înseamnă mai mult decât doar încărcarea marfurilor in camion și transportarea lor într-o altă locație (localitate incarcare – localitate descarcare), si anume segmentul de transporturi speciale, o categorie aparte de transport rutier.

Transportul special reprezintă o ramură aparte a transportului unde sunt necesare atentie si experienta În mod firesc, acest tip de transport tinde să includă utilaje foarte complexe și deseori grele, astfel încât acestea trebuiesc planificate si supravegheate cu atenție.

În cele mai multe cazuri, marfa sau utilajele transportate ar putea fi periculoase, iar operațiunea de transport crește riscul implicat. În plus, obiectele transportate sunt destul de costisitoare, astfel încât chiar și cea mai mică daună poate duce la costuri semnificative. Imaginati-va la ce pierderi va expuneti societatea pe care o reprezentati daca tratati domeniul de transport cu superficialitate, cautand doar cel mai ieftin pret, fara sa tineti cont de toate celelalte detalii… (punctualitate, integritatea marfii, etc).

Din aceste câteva motive, este întotdeauna necesară obținerea serviciilor unei companii de transport cu experiență și cu bună reputație pentru a desfășura transporturi grele si speciale de mărfuri.

În timpul acestui proces, asistența unui expert este obligatorie. Autorizațiile, cunoașterea legislatiei in vigoare, deținerea de camioane si trailere specializate, experienta anterioara (know-how) dar și cunoștințe aprofundate legate de transportul agabaritic sunt mai mult decât necesare.

O companie de transport de top cum este BauRent din Sibiu, va poate ajuta sa treceti cu bine peste toate aceste obstacole, la care foarte multi se impiedica.

Firma noastra de transport agabaritic are grijă de toți pașii bunei desfășurări a transportului, începând de la semnarea contractului până la execuția proiectului. Executarea eficientă și sigură a transportului implică o varietate de echipamente specializate și persoane calificate, factori excelenți deținuți de BauRent.

Societatea este una dintre singurele companii de transport din România acreditate să presteze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene, inclusiv Italia, deținând permise de transport pentru întreg anul.

Mărfurile agabaritice care pot fi transportate de către BauRent pot avea lungimea maximă de 33 metri, lățimea maximă de 8.5 metri, înălțimea maximă de 4.5 metri și greutatea maximă de 90 tone. 

Firma noastra este calificata si capabila sa transporte: transport utilaje agricole, utilaje de construcții, grinzi din beton, stalpi din beton, structuri metalice, turbine eoliene, combine, tractoare, silozuri, excavatoare, concasoare, vole, utilaje, macarale, nacele, stivuitoare, rezervoare, tramvaie, locomotive tren, vagoane tren, bărci, transformatoare, generatoare, motoare, etc.

Parcul auto detinut de BauRent cuprinde remorci speciale de tip megatrailer extensibile telescopic cu 3, 4, 5, 6 sau 8 axe dar și trailere modulare destinate pentru transport agabaritic.

Toate transporturile efectuate se desfășoară în condiții de maximă siguranță, compania asigurând suportul tehnic și logistic necesar pe tot parcursul operațiunii.

Firma noastra detine asigurare CMR, astfel incat marfa dumneavoastra este asigurata Full la valoarea declarata de catre client, pe toata perioada cat se afla pe camion.

Datorită parteneriatelor încheiate, astăzi este posibilă realizarea de transporturi multimodale, transporturi ce implică calea maritimă, feroviară și aeriană.