• Adresa
  • STRADA TILISCA, NR. 2, Sibiu

Macarale

Inchiriere macarale si automacarale cu brat telescopic

inchirieri macarale telescopice

Macara telescopica 16 tone
Model: CKD AD 16
Brat telescopic principal: 17 m
Brat Prelungitor: 6 m
Inaltimea maxima : 23 m
Sarcina maxima: 16 to

Oferta pret pentru inchiriere macara cu brat telescopic avand sarcina maxima 16 tone. Automacaraua CKD AD16 este o macara de mica capacitate de incarcare, care totusi la o deschidere minima a bratului, adica distanta maxima de 3m din pivotul macaralei pana in axul piesei manipulate poate ridica sarcina de 16.000kg.  Macaraua se inchiriaza atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Acest tip de macara se foloseste pentru descarcate piese usoare din camion (armatura pentru beton – descarcare baloti cu fier beton, structuri metalice usoare, containere, cofraje, posturi trafo mici, montaj panouri publicitare, etc).

Macara Hydrom 16 tone
Model: Hidrom 16 t
Brat telescopic principal: 14 m
Brat Prelungitor: 6 m
Inaltimea maxima : 20 m
Sarcina maxima: 16 to

Macaraua Hydrom de 16 tone este caracterizata prin fiabilitate si rapiditate in deplasare, ajungand de la punct la altul, intr-un timp foarte scurt. Instalatia de ridicare fiind montata pe un sasiu de camion usor, 6×4, aceasta nu necesita autorizatie speciala de transport, intrucat nu prezinta depasire pe axe. Acest lucru se traduce prin costuri reduse de transport, timpi scurti de reactionare, etc.Recomandam folosirea acestei macarale in orase aglomerate, spatii restranse. Consultati fisa tehnica aferenta acestui echipament de ridicare, pentru a stabili daca este utilajul potrivit pentru a ridica sarcina dumneavoastra. Capacitatea maxima de ridicare este de maxim 16000 kg, in conditii de calare stabila si raza de lucru minima. Optati spre inchirierea acestei macarale cand vine vorba de ridicat sarcini usoare, manipulare legaturi cu fier beton, descarcat transformatoare, incarcare / descarcare materiale de constructii din camion, chiar si pentru perioade scurte sau lucrari sporadice.

Automacara cu brat telescopic 20 tone
Model: CKD AD 20
Brat telescopic principal: 20 m
Brat Prelungitor: 10 m
Inaltimea maxima : 30 m
Sarcina maxima: 20 to

Daca cauti o macara pentru lucrari usoare de constructii sau manipulare, tocmai ai gasit-o! Aceasta macara este ideala pentru lucrari scurte, sporadice, intrucat se deplaseaza foarte usor de la un loc de inchiriere la celalalt, iar timpul de amplasare al macaralei este foarte scurt. In maxim 7 minute de la intrarea in santier, piesa poate fi agatata in carligul macaralei. Pretul de inchiriere pentru macara 20 tone, variaza in primul rand in functie de perioada care se solicita inchirierea macaralei si a specificului lucrarii care o va efectua macaraua. Acesta macara se inchiriaza indeosebi pentru a presta servicii de incarcare – descarcare fier beton greu, lucrari de instalare (montaj) pod rulat. Toate macaralele noastre se inchiriaza doar cu operatorul nostru, pentru a putea garanta servicii de inchirieri macarale doar de inalta calitate.

Macara cu brat telescopic 25 tone
Model: Liebherr LTM 1025
Brat telescopic principal: 25 m
Brat Prelungitor: 7 m
Inaltimea maxima : 32 m
Sarcina maxima: 25 to

Macara telescopica pentru constructii civile si industriale. Inchirierea macaralei se face in baza unor date culese din santier – ce se ridica, ce greutate maxima este de manipulat, la ce distanta de macara trebuie pusa piesa, la ce inaltime trebuie ridicata piesa, precum si alte particularitati ale lucrarii. Odata ce avem aceste date, putem determina care macara este cea mai potrivita sa efectueze lucrarea dvs. Odata stabilita macaraua potrivita, aceasta va face obiectului unei oferte de inchiriere care tine cont de toate aspectele din santier. Inchiriem macarale pentru lucrari de montaj panouri publicitare, descarcat containere, descarcare bare de fier beton, descarcare si manipulare masini unelte, montat statii de asfalt, statii de sortare, etc

Inchiriere macara Liebherr 30 tone

Macara 30 tone
Model: Liebherr LTF 1030
Brat telescopic principal: 30 m
Brat Prelungitor: 8 m
Inaltimea maxima : 38 m
Sarcina maxima: 30 to

Macara 30 tone, de tip Liebherr LTF 1030 se inchiriaza de regula pe termen scurt in special pentru lucrari sporadice de scurta durata. Fiind un utilaj complex si modern, acesta se deplaseaza foarte rapid de la o lucrare de ridicare la alta, cu costuri relativ reduse. Utilajul de ridicare, macara 30 to presteaza cu usurinta lucrari de ridicare, manipulare si montaj cum ar fi: incarcare – descarcare baraci, containere, rezervoare si recipiente, piese industriale. Montaj hale metalice, montaj stalpi de electricitate, punere pe pozitie utilaje industriale, etc.

Macara telescopica 30 tone
Model: Liebherr LTM 1030
Brat telescopic principal: 30 m
Brat Prelungitor: 15 m
Inaltimea maxima : 45 m
Sarcina maxima: 35 to

Servicii profesionale de inchiriere si vanzare macarale mobile cu brat telescopic. Inchirierea se face cu tarifare la ora, la un numar minim de ore pe zi sau pe lucrare, negociate in prealabil. Inchiriem macarale cu brat telescopic in Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Prahova, Arges, precum si in orice alt judet din Romania. Costurile de inchiriere sunt intotdeauna minime intrucat relatia cu clientul o tratam ca fiind pe termen lung. Clientii care inchiriaza automacara 30 to, revin cu lucrari ulterioare, intrucat au fost multumiti de serviciile BauRent.

Automacara 35 tone
Model: Grove GMK 2035
Brat telescopic principal: 30 m
Brat Prelungitor: 29 m
Inaltimea maxima : 15 m
Sarcina maxima: 44 to

BauRent ofera servicii de inchiriere automacara avand capacitate de 35 de tone, la cele mai bune preturi de pe piata de macarale. Va oferim utilaje bine intretinute cu autorizatie ISCIR. Angajatii nostri sunt atent selectati si foarte bine instruiti, pentru a putea face fata cat mai bine la cerintele riguroase din santier . Automacaraua Grove GMK 2035 se foloseste la lucrari de constructii montaj, lucrari de cofrare / decofrare in constructii, macaraua se foloseste la constructii civile si industriale, lucrari de infrastructura, lucrari de hidroizolatii, constructii de hale metalice, macaraua de 35 tone poate ridica sarcini in siguranta fie pe santiere mici sau mari, utilitatea ei fiind cheia avansarii proiectului dumneavoastra.  Aceasta macara este ideala pentru a efectua manevre de incarcare otel beton, inclusiv pentru pregatire cofrag de beton. Venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii complete si economice, oricand si oriunde in tara, oferind servicii de inchiriere utilaje de ridicare la tarife bune si profesionalism ireprosabil. Solicitati cu incredere o oferta pentru inchiriere macara mobile de 35 tone.

Macara telescopica 40 tone
Model: Terex AC 40 – City
Brat telescopic principal: 31.2 m
Brat Prelungitor: 13 m
Inaltimea maxima : 44.2 m
Sarcina maxima: 40 to

Din gama macaralelor speciale pentru montaj industrial, va putem la dispozitie si automacara de tip Terex Demag AC 40-City, avand capacitate nominal de ridicare de 40.000 kg. Aceasta automacara se inchiriaza pe ora / zi / saptamana / luna / proiect. Utilajul Terex AC 40-City este macaraua care functineaza ca sistem, foarte similar cu macaraua de tip Telemac: Telescopare pe cablu fiecare tronson individual precum si telescopare cu sarcina in carlig. Aceasta macara are diagrama de sarcina foarte puternica, impunandu-se in fata unei macarale normale, in conditii de spatiu restrans. Macaraua se foloseste uzual in ridicarea si pozitionarea de prese industriale, abkanturi, ghilotine, strung-uri, masini CNC, etc.

Macarale de inchiriat

Macara cu brat telescopic 55 tone
Model: Liebherr LTM 1055
Brat telescopic principal: 42 m
Brat Prelungitor: 18 m
Inaltimea maxima : 60 m
Sarcina maxima: 55 to

Macaraua mobila de 55 tone este o automacara compacta, montata pe sasiu pe 3 punti. Acest utilaj se foloseste la interventii rapide atat in industrie cat si in bransa constructiilor civile si industriale.  Inchiriem acest tip de macara in special pentru lucrari de montaj industrial, montaj hale din prefabricate de beton armat (stalpi din beton, grinzi precomprimate, pane, predale, elemente planseu). Inchiriem macara pentru servicii de manipulare component speciale industriale, utilaj tehnologic, etc. Inchirierea macaralei pe pneuri cu capcitate de 55 tone, se face in baza unei rezervari prealabile, dupa acceptarea conditiilor comerciale de inchiriere.

Automacara telescopica 60 tone
Model: Liebherr LTM 1060
Brat telescopic principal: 42 m
Brat Prelungitor: 17 m
Inaltimea maxima : 59 m
Sarcina maxima: 60 to

Pentru lucrari special, atat in domeniul industrial cat si in domeniul constructiilor, recomandam inchirierea automacaralei cu capacitate de ridicare de 60 tone. Macaraua aceasta este ideala pentru lucrari scurte, medii sau de lunga durata. Datorita caracteristicilor tehnice ale automacaralei, aceasta se inscribe in gama macaralelor de medie capacitate. Aceasta macara, odata calata corespunzator, face fata cu brio lucrarilor complexe de montaj. Inchirieri macarale de 60 tone atat in Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, cat si in alte locatii din tara, in functie de perioada de inchiriere.

Inchirieri automacarale Bucuresti

Macara cu brat telescopic 70 tone
Model: Liebherr LTM 1070-4.2
Brat telescopic principal: 50 m
Brat Prelungitor: 18 m
Inaltimea maxima : 68 m
Sarcina maxima: 70 to

Pentru ridicarea sarcinilor mari si fragile la inaltime, recomandam, in functie de raza, inaltime de ridicare si greutatea sarcinii de ridicat, sa inchiriati automacara cu brat telescopic 70 tone. Macaraua de 70 to de tip Liebherr LTM 1070-4.2 se incadreaza perfect in a fi inchiriata pentru montaj de macarale turn, montaj de posturi trafo, inchirieri macara 70 tf pentru montaj hale din beton armat sau hale din structura metalica. Pretul de inchiriere macara Bucuresti este in functie de distanta pe care automacaraua trebuie sa o parcurga de la baza noastra pana la dvs la santier, de specificul lucrarii precum si de durata de inchiriere.

Macara cu brat telescopic 80 tone
Model: Grove GMK 4080
Brat telescopic principal: 51 m
Brat Prelungitor: 15 m
Inaltimea maxima : 66 m
Sarcina maxima: 80 to

Contractati servicii profesionale de inchiriere tehnica de ridicare, apeland cu incredere la departamentul de inchirieri utilaje de constructii BauRent. Solicitati oferte de pret, fara obligatii, apelandu-ne la telefon sau trimitandu-ne un email. Ne punem in miscare pentru dumneavoatra. Printre alte tipuri de automacarale, va oferim spre inchiriere in conditii avantajoase de pret si disponibilitate, automacara mobila cu brat telescopic de 50m, avand capacitate maxima de ridicare de 80 to, la 2.5 metri raza. Consultati fisa tehnica aferenta acestui utilaj pentru a stabili daca poate indeplini lucrarea dumneavoastra. Inchiriem macarale in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Deva, Hunedoara, Brasov, etc.  In cazul in care nu sunteti sigur care macara se potriveste cel mai bine pentru sarcina dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.Cu siguranta veti fi tratat cu profesionalism.

Inchiriere automacara 90 tone

Automacara 90 tone
Model: Liebherr LTM 1090-4.1
Brat telescopic principal: 50 m
Brat Prelungitor: 19 m
Inaltimea maxima : 69 m
Sarcina maxima: 90 to

BauRent este partenerul ideal cand vine vorba de servicii de inchiriere macarale mobile de 90 tone. Cu o vasta experienta in piata de inchiriere automacarale si nacele autoridicatoare, personalul BauRent raspunde cu promptitudine cerintelor venite de la client. Oferim spre inchiriere in conditii de pret avantajoase, automacarale mobile de 90 tone pentru lucrari la infrastructura (montaj poduri si podete), lucrari de montaj chillere si agretate de racire, lucrari de descarcare containere de pe barja, camion, etc. Prestam servicii de inchiriere macara Bucuresti de 90 to la tarif ieftin pentru montaj de macarale turn, montaj relee si stalpi electrici, pozitionare transformatoare pe pozitia finala, montaj componente industriale grele, etc.

Automacara 95 tone
Model: Liebherr LTM 1095-5.1
Brat telescopic principal: 58 m
Brat Prelungitor: 19 m
Inaltimea maxima : 77 m
Sarcina maxima: 95 to

Pentru lucrari de constructii –montaj – demolare la inaltime, recomandam utilizarea macaralei telescopice de tip Liebherr LTM 1095-5.1. Datorita bratului telescopic principal de 58 metri, aceasta macara poate efectua operatiuni de ridicare in siguranta si cu rapiditate foarte mare de montaj. Intrucat macaraua este prevazuta de catre producator cu brat telescopic principal lung, nu mai este necesara intotdeauna montarea gatului de lebada (brat auxiliar). Aceasta se traduce in rapiditate maxima, costuri de chirie reduse, precum si logistica redusa. Aceasta macara se foloseste pentru montaj/demontaj macarale turn, montaj geamuri la inaltime, pozitionare chillere, ridicare agregat de racire. Recomandam inspectarea santierului de catre macaragiu, sau de catre un specialist BauRent, inainte de inchirierea acestui tip de macara, si in general inainte de a inchiria automacarale, pentru a stabili cu exactitate daca utilajul solicitat poate efectua lucrarea dorita sau nu.

Automacara 100 tone
Model: Terex AC 100
Brat telescopic principal: 50 m
Brat Prelungitor: 17 m
Inaltimea maxima : 67 m
Sarcina maxima: 100 to

Recomandam inchirierea macaralei telescopice de 100 tf pentru lucrari complicate in constructii, ridicari materiale de constructii si sarcini fragile la inaltime mare. Utilaj compact, pe sasiu cu 5 punti, tractiune 10×6, greu de impotmolit. Odata echipata macaraua de lucru, aceasta este capabila sa ridice sarcini foarte grele la inaltime mare, poate efectua lucrari de montaj macarale turn sau montaj de chillere si aparate de climatizare la inaltime. Macara Bucuresti 100 tone, AC100 poate fi folosita cu brio la lucrari de demolare, lucrari de montaj panouri solare, lucrari de montaj stalpi de electricitate, descarcare transformatoare, lansare barci si yacht-uri la apa.

Inchiriere macara telescopica 120 tone

Automacara 120 tone
Model: Terex AC 120-1
Brat telescopic principal: 60 m
Brat Prelungitor: 19 m
Inaltimea maxima : 70 m
Sarcina maxima: 120 to

Prestari servicii profesionale cu macarale de mare capacitate. Pentru lucrari speciale de constructii, lansare grinzi de pod, lucrari ample de infrastructura, montaj hale din beton, montaj statii de asfalt, montaj poduri de infrastructura sau chiar montaj de macarale turn, recomandam inchirierea macaralei Terex AC 120-1. Avand o capacitate maxima de ridicare de 140 t la 3 m raza, aceasta macara mare asigura ridicarea sarcinilor mari si grele la inaltime, in conditii foarte sigure. Nu conteaza cat de complexa este lucrarea dumneavoastra, nu conteaza pe ce perioada se intinde inchirierea macaralei, daca nu sunteti sigur  ce tip de macara este cea mai potrivita pentru situatia dumneavoastra, contactati-ne. Ne deplasam la dvs in santier absolut gratuit pentru a face masuratorile necesare si vom stabili impreuna cu dvs intr-un fel absolut transparent planul de bataie astfel incat lucrarea dumneavoastra de ridicare sa fie facuta repede, ieftin si in siguranta.

Automacarale Sibiu, macarale cu brat telescopic

Automacara 140 tone
Model: Terex AC 140
Brat telescopic principal: 60 m
Brat Prelungitor: 17 m
Inaltimea maxima : 77 m
Sarcina maxima: 140 to

In santier, asumarea unor termeni de finalizare, se poate realiza doar avand parteneri de nadejde. Doar avand furnizori de incredere, puteti fi sigur ca proiectul dumneavoastra va fi dus la bun sfarsit in conditii de siguranta deplina si la termen. Firma noastra isi cladeste filozofia pe parteneriate cu clientii fideli. Fiind o firma de prestari servicii, intelegem ca relatia construita in timp cu un client, este pilonul principal, fara de care activitatea de inchiriere utilaje de constructii nu poate avea loc. In domeniul inchirierii de macarale de constructii, apelati doar la specialisti! Acestia va pot sfatui si sprijini cel mai bine. Obtineti preturi preferentiale pentru inchirierea de automacarale si macarale de mare capacitate (12 – 500 tf) devenind clientul nostru. Apelati la noi cand sunteti in cautarea de macara mobila de 140 tone, indiferent de locatia in care intentionati sa o inchiriati.

Macara mobila 160 tone
Model: Liebherr LTM 1160-5.1
Brat telescopic principal: 62 m
Brat Prelungitor: 34.4 m
Inaltimea maxima : 96.6 m
Sarcina maxima: 160 to

Macarale de inchiriat Bucuresti avand capacitate de ridicare de 160 tone. Inchiriem automacarale mari, utilaje robuste pentru lucrari la infrastructura, montaj pasarele, montaj poduri de cale ferata sau poduri de autostrada, inchiriere macara pentru pozitionare grinzi, pentru lucrari de montaj / demontaj macarale turn inalte si grele. Macaraua Liebherr 160 tone, datorita bratului telescopic lung este ideala si pentru punere pe pozitie chillere pe cladiri inalte, inclusiv pe suprafete inalte cu retragere mare de la strada. Aceasta macara gigant este potrivita pentru a ridica greutati mari la mare inaltime, facand posibil montajul obiectelor grele fara accidente de munca.

Automacara 200 tone
Model: Terex AC 200
Brat telescopic principal: 67.8 m
Brat Prelungitor: 32.2 m
Inaltimea maxima : 100 m
Sarcina maxima: 160 to

Firma noastra ofera macarale de inchiriat Bucuresti la pret competitiv, inclusiv macarale mari. Datorita lungimii de brat, aceasta macara este ideala pentru instalarea sau dezinstalarea macaralelor turn folosite la constructii rezidentiale. Aceasta macara este destinata pentru a ridica greutate mare la inaltime. Inchiriem macarale de santier pentru constructii civile si industriale, macara 200 to de inchiriat pentru montaj tehnologic. Aceste macarale le inchiriem in Bucuresti, Ilfov, Arges, Prahova, Valcea, Sibiu, Brasov, precum si oriunde altundeva in Romania.

Macara cu brat telescopic 250 tone
Model: Liebherr LTM 1250-6.1
Brat telescopic principal: 72 m
Brat Prelungitor: 36.5 m
Inaltimea maxima : 108.5 m
Sarcina maxima: 250 to

Macara cu brat telescopic 250 tone de inchiriat. Oferta pret pentru inchirieri macarale mari, capabile sa ridice greutate mare la inaltime. Lucrarile de macara pe care le poate efectua sunt variate, de la montaj de poduri rulante foarte mari, pana la montaj tabliere metalice pentru poduri, montaj relee de televiziune sau de telefonie mobila, montaj de stalpi grei prefabricati din beton armat, grinzi din beton, montaj macarale turn sau chiar lucrari ample de demolare.

Macara telescopica 350 tf
Model: Liebherr LTM 1350-6.1
Brat telescopic principal: 70 m
Brat Prelungitor: 70.5 m
Inaltimea maxima : 140.5 m
Sarcina maxima: 350 to

Macara telescopica 350 tone de inchiriat in Bucuresti si judetul Ilfov. Aceasta macara este construita pe sasiu compact cu 6 punti si este prevazuta cu brat telescopic principal de 70 metri si brat variabil de 78 metri.  Pentru situatiile cand se impune lucrul cu brat lung, macaralei de 350 tone i se va atasa superlift – sistem de ancorare brat principal – destinat pentru reducerea efectului de arcuire si sporirea capacitatii de ridicare – adica tensiunea din bratul macaralei va fi preluata de cablurile de ancorare si va fi transmisa prin scripete. Aceasta macara este ideala a fi folosita la inaltimi mari – lucrari de mententanta in termocentrale, centrale nucleare, lucrari la turbine eoliene. Pretul de inchiriere difera in functie de configuratia macaralei si de perioada de inchiriere.

Macara 500 tf
Model:Terex AC500
Brat telescopic principal: 56 m
Brat Prelungitor: 91 m
Inaltimea maxima : 145 m
Sarcina maxima: 500 to

Inchiriere macara 500 tone pentru lucrari de constructii speciale. Macaraua este prevazuta cu brat principal 56m, brat variabil 91m si superlift. Poate efectua multe lucrari, dintre cele mai complicate, pornind de la lucrari descarcare si pozitionare transformatoare electrice, continuand cu montaj chillere si culminand cu montaje complicate de turbine eoliene. Macaraua de 500 t de la Terex se impune prin capacitate maxima de ridicare la inaltime, rotire turela 360 grade si capacitate sporita de ridicare. Aceasta macara este caracterizata de o stabilitate impresionanta pe cale. Se inchiriaza pentru lucrari complexe oriunde in tara, in baza unei programari prealabile si in baza unui studiu de ridicare riguros cu detalii culese de la locul unde va avea loc lucrarea de ridicare.

Oferta pret pentru macarale de inchiriat Bucuresti, inchirieri automacarale Bucuresti, macara de inchiriat Bucuresti la pret competitiv.