• Adresa
  • Sibiu

Vanzari nacele

Vanzare nacele articulate

Vanzari nacele articulate noi diesel sau electrice cu inaltime de ridicare de pana la 43 metri. Nacele articulate noi, fiabile si puternice, pentru a putea garanta buna desfasurare a lucrarilor efectuate la inaltime. Nacela articulata poate trece peste obstacole din aer fara probleme. Posibilitate de vanzare nacela noua prin Leasing cu firme de profil agreate. Solicitati oferta de vanzare nacela cu brat articulat, indiferent de dimensiunea dorita.

Nacele de inchiriat, brat telescopic

Vanzari nacele telescopice

Vanzare nacele telescopice noi cu autopropulsie, motor diesel cu inaltimi de ridicare pana la 57 metri. Utilaje autorizate ISCIR se vand cu garantie inclusa oferita de producator. Nacela telescopica are raza mare de actiune pe orizontala si totodata suporta greutate mare in cusca. Posibilitate vanzare nacela nefolosita cu program de finantare europeana. Oferta noastra de vanzare nacela telescopica  este posibil sa fie la cel mai mic pret din piata.

Vanzari nacele foarfeca

Vanzare nacele foarfeca diesel sau electrice – noi. Platoforma foarfeca are avantajul ridicarii pe verticala a persoanelor si a marfurilor la inaltime. Aceste nacele au cusca extensibila pe ambele parti, ele putand ridica fara probleme piese lungi. Aceste piese se pot ridica chiar pana la pozitia lor de montaj. Vanzare platforme autoridicatoare cu program Start Up. Solicitati acum oferta de pret pentru nacela foarfeca noua, iar oferta nu va intarzia sa apara.