• Adresa
  • Sibiu

Nacele pe duba

Vanzare nacela pe autoutilitara

VANZARE NACELA PE DUBA – NOUA

Societatea noastra vinde prin achizitie directa, licitatii SEAP, sau prin Leasing (vanzare in Rate) nacela pe duba – noua, nefolosita. Avem preturi bune pentru vanzari nacele pe duba.

Nacela 14m montata pe microbuz carosat
Model: Nacela COMET Eurosfilo 14/2/8
Inaltime lucru max.: 14 m
Inaltimea max. de lucru : 12 m
Sarcina maxima admisa: 200 kg
Raza laterala maxima: 8 m
Latime nacela: 1.83 m

Oferta pret de vanzare nacela pe duba 14m, Comet Eurosfilo 14.2.8 noua, nefolosita. Aceasta nacela montata pe autoutilitara IVECO 3500 kg, are urmatoarele caracteristici: Inaltimea maxima de lucru 14m, inaltime maxima la picior 12m.  Distanta pe lateral 8m. Capacitate de incarcare 200kg sau 2 operatori. Cosul nacelei este din fibra de sticla cu dimensiunile 1192x583x1056mm, fiind izolat pana la 12KV. Nacela se sprijina pe 4 stabilizatori hidraulici cand este calata, iar acestia nu iasa din gabaritul autoutilitarei, model conceput pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Nacela permite oscilarea bratului 360 de grade. Masa utilajului 5200 kg. Echipamentul se incadreaza in randul nacelelor telescopice fiindca este prevazut cu brat telescopic si cu brat pendular pentru a putea atinge cele mai inaccesibile puncte. Un lucru demn de mentionat este faptul ca nacela nu este montata pe coloana in interiorul dubei, astfel incat aveti acces la toata suprafata de incarcare din autospeciala.

Nacela 12 montata pe autoutilitara brat telescopic
Model:Nacela COMET X VAN 12/2/4.5
Inaltime lucru max.: 12 m
Inaltimea max. de lucru : 10 m
Sarcina maxima admisa: 200 kg
Raza laterala maxima: 4.5 m
Latime nacela: 1.83 m

Nacela PRB montata pe microbuz carosat, prevazut cu bena de incarcare. Aceasta nacela reprezinta solutia ideala pentru echipe de muncitori – in special electricieni sau instalatori care au nevoie de acces la inaltime, dar care in aceleasi timp au nevoie de suprafata de transport – fie pentru materiale de constructii, fie pentru scule. Inaltimea maxima de lucru este de 12m (inaltime platforma 10m. Datorita articulatiei bratului, acesta poate trece peste obstacole aeriene aflate la o inaltime de 5m. Nacela poate ajunge pe lateral la 4.5 metri fata de axul ei – distanta suficienta pentru acces la stalpi de electricitate. Cosul nacelei este din aluminiu, avand dimensiunea de 1000x700x1100 mm. Capacitate de incarcare 200 kg. Autoutilitara asigura un volum mare de incarcare, iar supratafa din bena se poate customiza in functie de cerintele clientului. Asupra sasiului utilitarei nu se intervine deloc pentru montajul instalatiei de ridicat si a calelor stabilizatoare. Nacela ofera stabilitate maxima, chiar daca stabilizatorii nu iasa din gabaritul utilitarei.

Nacela 14 montata pe autoutilitara brat telescopic
Model:Nacela COMET X VAN 14/2/6.2
Inaltime lucru max.: 14 m
Inaltimea max. de lucru : 12 m
Sarcina maxima admisa: 200 kg
Raza laterala maxima: 6.2 m
Latime nacela: 2.2 m

Vanzare nacela pe autoutilitara 14m. Nacela noua. Inaltimea la podea 12m, Raza laterala maxima 6.2m. Capacaitate 200kg sau 2 persoane. Dimensiuni cusca aluminiu:  1000x700x1100 mm, stabilizatori hidraulici 4 buc, care nu iasa din gabaritul autonacelei. Unghi rotatie 180 de grade. Comenzi hidraulice. Cosul nacelei poate escalada obstacole aflate la 5m inaltime. Interiorul poate fi aranjat in functie de preferintele clientului. Masa proprie 3500 kg. Nacela se poate vinde inclusiv pe program de finantare europeana.
Nacelele pe duba prezinta avantajul ca ca pot transporta si marfa in acelasi timp. Ele sunt optiunea nr 1 a firmelor de mentenanta spatii comerciale, cladiri de birouri, in principal firme care se ocupa de Facility Management. Aceste nacele pot avea in duba sau in bena dupaluri cu scule, ele putand transporta tevi, tubulatura, paleti cu materiale de constructii.  Nacela pe microbuz este foarte utila in santier, chiar daca este carosata, pentru ca marfa este in siguranta intrucat duba se poate incuia. Aceste nacele se pot monta pe Fiat Ducato, Ford Tranzit, Hyndai, Mercedes Sprinter, Iveco Dayli, Renault, etc.