• Adresa
  • Sibiu

Transport otel beton - fier beton fasonat

Transport otel beton – fier beton fasonat

Transport otel beton fasonat. Prestam servicii de transport in regim national cu materiale de constructii pe camioane acoperite sau descoperite, decopertabile pe deasupra sau fara prelata.

Transportam baloti de fier beton fasonat in toata Romania, intotdeana la preturi competitive si fara intarziere.

Avem capacitate mare de transport, putand asigura intre 5-10 masini de transport din orice colt al tarii spre orice destinatie la tarife competitive. Fie ca doriti sa efectuati transportul pe remorca standard de 13.6 metri, fie ca este nevoie de remorca extensibila pe lungime, la noi gasiti echipamentele cautate atunci cand aveti nevoie de ele. Toata incarcatura transportata se asigura cu chingi de ancorare astfel incat marfa sa nu se deplaseze in timpul transportului si sa ajunga intacta la destinatie. Oricum ar fi incarcatura de fier care se vrea a fi transportata, camioanele noastre o pot transporta chiar daca este stivuita una peste alta, sau daca balotii sunt asezati intr-un singur rand pe podeaua camionului.

Firma noastra de transport detine capacitatea logistica pentru a putea transporta carcase din fier beton, carcase de stalpi gata pregatiti pentru betonare, chiar daca acestia au lungimea mai mare decat platforma camionului. Intrucat avem inclusiv camioane 4×4 cu garda la sol inalta, putem livra armatura direct pe santierul dumneavoastra. Efectuam transport de armatura metalica pentru beton, fier beton, colaci din fier, baloti din otel beton, bare din otel, transport etrieri din otel, etrieri de fier, transport bare din fier, transport bare metalice. Plasele sudate pot fi transportate pe camioane mai mici, inclusiv pe camion de 7.5 tone, iar pentru livrarea acestora in orase pe strazi care au acces restrictionat la camioane, putem livra inclusiv pe autoutilitara cu masa maxima de 3.5 tone. Astfel costul de transport + livrare armatura de beton este tinut la un nivel cat de mic.