• Adresa
  • STRADA TILISCA, NR. 2, Sibiu

Stivuitoare

INCHIRIERE STIVUITOARE CU CATARG

INCHIRIERE STIVUITOARE CU CATARG

Fiind o firma specilizata pe transport si logistica de mare tonaj, societatea noastra ofera servicii complete de inchiriere stivuitoare si utilaje de manipulare si stivuire.

Tip utilaj: Electrostivuitor 2 tone
Model: Jungheinrich EFG 320
Inaltime lucru: 3.3 m
Tip catarg: Duplex
Sarcina maxima admisa: 2000 kg

Servicii de inchiriere stivuitor electric in Sibiu si in judetele limitrofe. Pentru manevrarea sarcinilor usoare, paleti cu greutatea maxima de 2000 kg, va recomandam inchiriere electrosituvitorului EFG 320 de la Jungheinrich. Prevazut cu translatie laterala si cu transmisie hidrostatica. Lungime furci 120 cm, insa pentru sarcini mai volumionoase putem inchiria acest stivuitor impreuna cu prelungiri pentru furci.Pentru inchiriere stivuitor Sibiu, apelati cu incredere la societatea noastra!

Tip utilaj: Stivuitor diesel 3 tone
Model: Jungheinrich DFG 430
Inaltime lucru: 3.3 m
Tip catarg: Duplex
Sarcina maxima admisa: 3000 kg

Apelati cu incredere la firma noastra de inchiriere utilaje de manipulare si stivuire atunci cand sunteti in cautarea de echipamente de ridicare si stivuire, fie ca vorbim despre inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung. Inchiriem stivuitoare cu sau fara deservent, in functie de durata de inchiriere sau de stivuitorul solicitat a fi inchiriat. Preturile noastre sunt intotdeauna mici, nepiperate. optional, putem inchiria, impreuna cu stivutorul chiar si prelungiri pentru furci. Pretul de inchiriere sitvuitor Sibiu se poate stabili pe zi, saptamana sau luna, iar acesta scade proportional cu durata de inchiriere.

Tip utilaj: Stivuitor GPL 4 tone
Model: Still R70-35
Inaltime lucru: 3.3 m
Tip catarg: Triplex
Sarcina maxima admisa: 4000 kg

Oferta pret de inchiriere stivuitoare GPL pentru lucrari de incarcare / descarcare paleti din camion, reasezare paleti, servicii de mutare echipamente, montaj industrial. Stivuitorul se inchiriaza la ora, la un minim de ore / lucrare. Transportul stivuitorului poate fi preluat de catre societatea noastra, intrucat avem camioanele proprii, astfel putand asigura livrarea stivuitorului inchiriat in cel mai scurt timp posibil. Oricand va este necesar un serviciu de inchiriere stivuitor Sibiu, apelati cu incredere la noi!

Tip utilaj: Motostivuitor 5 tone
Model: Still R70-45
Inaltime lucru: 3.6 m
Tip catarg: Triplex
Sarcina maxima admisa: 5000 kg

Inchiriere motostivuitor diesel 5 tone. Oferta pret de inchiriat moto-stivuitor de 5 tone, utilaj ce va este de un real folos in activitati de manipulare a produselor siderurgice si nu numai, in orice alta activitate ce presupune manipularea de produse, materiale, marfuri in depozite, fabrici, in spatii medii / mari, cat si in afara cladirilor, echipament ideal datorita faptului are capacitate mare de ridicare pe furci. Firma noastra se ocupa cu inchirieri de stivuitoare de tot felul, fiind activa inca din anul 2006. Impreuna cu clientii nostri industriali am invatat ca satisfacerea clientilor este prioritara si de fiecare data incercam sa venim cu oferte noi la preturi cat mai mici. Daca sunteti interesati de servicii de inchiriere stivuitoare intretinute la preturi mici, oriunde si disponibili oricand, atunci va prezentam oferta noastra pentru inchiriere stivuitor sibiu, motostivuitor 5000 kg ideal pentru activitati de manipulare in interiorul fabricilor, depozitelor, cat si in exteriorul lor. Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de utilaje de ridicare si manipulare, si suportul nostru privind consultanta in definirea si utilizarea echipamentelor cat si incadrarea lor in parametrii fiecarei lucrari ( timp, energie, costuri ). Apelati la firma noastra de inchiriere pentru stivuitor diesel 5 tf si veti beneficia de cele mai bune preturi si calitate ireprosabila a serviciilor oferite, pentru ca noi stim ce inseamna utilajul potrivit in momentul potrivit. Putem furniza impreuna cu stivuitorul si set de prelungire furci, accesorii care sunt foarte utile mai ales in manevrarea obiectelor mari si voluminoase.

Tip utilaj: Transpaleta manuala 2.5 tone
Model: Yale
Inaltime lucru: 1.2m
Tip catarg: Manuala
Sarcina maxima admisa: 2500 kg

Inchiriere transpaleta manuala (liza) in Sibiu. Liza se inchiriaza in judetul Sibiu la pret avantajos, pentru lucrari de manipulare paleti, incarcare / descarcare, mutare europaleti cu marfa. Ideala de folosit in depozit.

Tip utilaj: Extensii furci stivuitor
Model: Prelungiri furci stivuitor
Lungime: 1.0 m
Sarcina maxima admisa: 2500 kg

Extensiile pentru furci se folosesc atunci cand aveti de manevrat cu stivuitorul sarcini grele si voluminoase, echipamente care nu incap pe furcile de stivuitor cu lungime standard.