• Adresa
  • Sibiu

Vanzari mini nacele

VANZARE MINI NACELA – NACELA MICA – NACELA CU DIMENISUNI MICI

Majoritatea santierelor – indiferent de dimensiunea acestora – se confrunta cu lipsa de spatiu, mai ales atunci cand lucrarile de constructii se apropie de final. Odata ce o fabrica este utilata aproape complet, accesul printre echipamente devine tot mai greoi datorita spatiului aproape inexistent. In astfel de situatii folosirea unei mininacele devine imperios necesara. O nacela mica este capabila sa se strecoare prin cele mai stramte coridoare, putand patrunde prin usi simple. Aceste nacele compacte se pot introduce in spatii tehnice aglomerate printre boilere sau sisteme de incalzire. Nacela de mici dimensiuni actioneaza ca un mini lift care nu necesita mult spatiu dar care se poate ridica pe verticala pana la pozitia de lucru dorita. Spatiile foarte aglomerate si aici vorbim si despre spatii de birouri sau chiar galerii comerciale necesita nacele mici, mininacele usor deplasabile, care se manevreaza fara efort. De acum incolo suprafata mica de lucru nu mai reprezinta nici o scuza!

Avantaje mininacela Bravi Leonardo HD

Vanzare mini nacela 5 metri
Model: Bravisol Leonardo HD
Inaltime lucru: 4.90 m
Inaltimea max: 2.80m
Sarcina maxima admisa: 180 kg
Greutate proprie: 510 kg
Latime nacela: 0.74 m

Oferta pret pentru vanzare mini nacela Bravisol Lui Mini. Propulsia electrica, virajul proportional, raza mica de intoarcere, precum si masa proprie a utilajului foarte redusa, fac din aceasta nacela compacta, solutia optima cand vine vorba de achizitie mininacela. Rotile albe cu care este echipata nacela nu lasa urme pe pardoseala. Zgomot rulare anvelope zero. Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse, aceasta nacela mica poate fi introdusa usor intr-un lift si urcata la etaj superior – mai ales in cladiri de birouri. Cusca nacelei este extensibila. Va oferim aceasta nacela de vanzare la pret promotional.

Vanzari mini nacela 6.4 metri
Model: Bravi Lui 460
Inaltime lucru: 6.62 m
Inaltimea max: 4.62 m
Sarcina maxima admisa: 280 kg
Greutate proprie: 1265 kg
Latime nacela: 0.76 m

Mini – Nacela cu catarg, speciala pentru lucru la interior pe pardoseala tare si cu suprafata de rulare dreapta. Cauciucurile gri, nemarcante, nu lasa urme pe podea. Datorita motorizarii electrice (se incarca la priza 220V), aceasta nacela nu emite zgomot rulare anvelope in exploatare si zero emisii. Acest utilaj mic este ideal pentru deplasare pe coridoare inguste. Nacela este noua si beneficiaza de garantie maxima data de producator. Solicitati acum o oferta de pret pentru achizitia de mini nacele. Oferim printre cele mai bune conditii pentru nacele de vanzare, nacele de mici dimensiuni, mininacele, nacele usor deplasabile.

Vanzare nacela Order Picker
Model: Bravi Sprint
Inaltime lucru: 5.35 m
Inaltimea max: 3.35 m
Sarcina maxima admisa: 130 + 113 + 90 kg
Greutate proprie: 680 kg
Latime nacela: 0.81 m

Vanzare nacela de mici dimensiuni Bravi Sprint. Aceasta nacela de vanzare este folosita cu precadere in depozite, magazine de bricolaj si de materiale de constructii, supermarket-uri. Acest utilaj poate fi ocupat doar de catre 1 singur muncitor, avand o platforma mobila pe care acesta aseza produsele – posibil cutii de carton – inainte de a le ridica la raft sau dupa ce le preia de pe raft. Aceasta mini nacela este usor de manevrat datorita dimensiunilor de gabarit reduse, strecurandu-se usor printre rafturi in depozite aglomerate. Consultati fisa tehnica aferenta acestui produs, iar pentru intrebari suplimentare sau pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Vanzare mini nacela pentru manipulare anvelope
Model: Bravi Sprint TL
Inaltime lucru: 5.35 m
Inaltimea max: 3.35 m
Sarcina maxima admisa: 130 + 100 kg
Greutate proprie: 794 kg
Latime nacela: 0.73 m

Vanzare nacela noua Bravi Sprint TL. Acest utilaj de comisionare este conceput pentru industria de anvelope: – hotel de cauciucuri, magazine de anvelope, depozite de anvelope. Platforma din fata permite asezarea anvelopelor care se vor urca pe raft, sau care se vor cobora de la inaltime. Propulsie electrica, cauciucuri albe. Eliminati riscul de montaj scara sau schele pentru astfel de operatiuni. Acest utilaj va ofera un randament maxim si un grad de siguranta sporit in manipularea anvelopelor la inaltime. Folosirea de mini nacele este tot mai raspandita pe santiere intrucat fiecare santier este aglomerat, iar o nacela de mari dimensiuni nu incape in orice loc. De obicei depozitul de anvelope se confrunta cu lipsa de spatiu, necesitand utilaje inguste care sunt capabile sa se intoarca pe loc si care nu solicita spatiu mult pentru efectuarea manevrelor. Acest utilaj se poate deplasa usor in ambele directii de mers inainte si inapoi.

Vanzari mini nacela pentru asezare produse pe raft
Model: Bravi Spin & Go
Inaltime lucru: 4.16 m
Inaltimea max: 2.16 m
Sarcina maxima admisa: 130 + 90 + 90 kg
Greutate proprie: 280 kg
Latime nacela: 0.73 m

Vanzari mini nacele Order Picker de tip Bravisol Spin & Go. Aceasta nacela de vanzare inlocuieste clasica scara cu inaltime de4m, oferind mai multa siguranta la inaltime, precum si randament sporit cand este vorba de servicii de mercantizare, inventariere, punere – asezare sau preluare produse de pe raft. Oferim cel mai bun raport calitate pret pentru vanzare mini nacele pentru spatii inguste. 

Orice mininacela sau nacela mica prezinta avantajul fata de o nacela normala de transport usor cu orice tip de microbuz sau dubita, poate fi incarcata si descarcata usor, poate fi introdusa in lift si coborata la subsol fara probleme. Mentenanta unei nacele mici este usoara si necostisitoare, iar randamentul pe care il aveti folosind o nacela compacta este net superior utilizarii unei schele sau a unei podine de lucru. Siguranta in lucru este cel mai important factor atunci cand vorbim de lucrari la inaltime. Zgomot rulare anvelope foarte minim.