• Adresa
  • STRADA TILISCA, NR. 2, Sibiu

Vanzari mini nacele

VANZARE MINI NACELA – NACELA CU DIMENISUNI MICI

Mini nacela 5 metri
Model: Bravisol Leonardo HD
Inaltime lucru: 4.90 m
Inaltimea max: 2.80m
Sarcina maxima admisa: 180 kg
Greutate proprie: 510 kg
Latime nacela: 0.74 m

Oferta pret pentru vanzare mini nacela Bravisol Lui Mini. Propulsia electrica, virajul proportional, raza mica de intoarcere, precum si masa proprie a utilajului foarte redusa, fac din aceasta nacela solutia optima cand vine vorba de achizitie mininacela. Rotile albe cu care este echipata nacela nu lasa urme pe pardoseala. Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse, aceasta nacela poate fi introdusa usor intr-un lift si urcata la etaj superior – mai ales in cladiri de birouri. Cusca nacelei este extensibila. Va oferim aceasta nacela de vanzare la pret promotional.

Mini nacela 6.4 metri
Model: Bravi Lui 460
Inaltime lucru: 6.62 m
Inaltimea max: 4.62 m
Sarcina maxima admisa: 280 kg
Greutate proprie: 1265 kg
Latime nacela: 0.76 m

Mini – Nacela cu catarg, speciala pentru lucru la interior pe pardoseala tare si cu suprafata de rulare dreapta. Cauciucurile gri, nemarcante, nu lasa urme pe podea. Datorita motorizarii electrice (se incarca la priza 220V), aceasta nacela emite zgomot redus in exploatare  si zero emisii. Nacela este noua si beneficiaza de garantie maxima data de producator. Solicitati acum o oferta de pret pentru achizitia de mini nacele. Oferim printre cele mai bune conditii pentru nacele de vanzare, nacele de mici dimensiuni.

Order Picker
Model: Bravi Sprint
Inaltime lucru: 5.35 m
Inaltimea max: 3.35 m
Sarcina maxima admisa: 130 + 113 + 90 kg
Greutate proprie: 680 kg
Latime nacela: 0.81 m

Vanzare nacela de mici dimensiuni Bravi Sprint. Aceasta nacela de vanzare este folosita cu precadere in depozite, magazine de bricolaj si de materiale de constructii, supermarket-uri. Acest utilaj poate fi ocupat doar de catre 1 singur muncitor, avand o platforma mobila pe care acesta aseza produsele – posibil cutii de carton – inainte de a le ridica la raft sau dupa ce le preia de pe raft. Aceasta mini nacela este usor de manevrat datorita dimensiunilor de gabarit reduse, strecurandu-se usor printre rafturi in depozite aglomerate. Consultati fisa tehnica aferenta acestui produs, iar pentru intrebari suplimentare sau pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Nacela pentru manipulare anvelope
Model: Bravi Sprint TL
Inaltime lucru: 5.35 m
Inaltimea max: 3.35 m
Sarcina maxima admisa: 130 + 100 kg
Greutate proprie: 794 kg
Latime nacela: 0.73 m

Vanzare nacela noua Bravi Sprint TL. Acest utilaj de comisionare este conceput pentru industria de anvelope: – hotel de cauciucuri, magazine de anvelope, depozite de anvelope. Platforma din fata permite asezarea anvelopelor care se vor urca pe raft, sau care se vor cobora de la inaltime. Propulsie electrica, cauciucuri albe. Eliminati riscul de montaj scara sau schele pentru astfel de operatiuni. Acest utilaj va ofera un randament maxim si un grad de siguranta sporit in manipularea anvelopelor la inaltime. Folosirea de mini nacele este tot mai raspandita pe santiere intrucat fiecare santier este aglomerat, iar o nacela de mari dimensiuni nu incape in orice loc.

Mini – Nacela pentru asezare produse pe raft
Model: Bravi Spin & Go
Inaltime lucru: 4.16 m
Inaltimea max: 2.16 m
Sarcina maxima admisa: 130 + 90 + 90 kg
Greutate proprie: 280 kg
Latime nacela: 0.73 m

Vanzari mini nacele Order Picker de tip Bravisol Spin & Go. Aceasta nacela de vanzare inlocuieste clasica scara cu inaltime de4m, oferind mai multa siguranta la inaltime, precum si randament sporit cand este vorba de servicii de mercantizare, inventariere, punere – asezare sau preluare produse de pe raft. Oferim cel mai bun raport calitate pret pentru vanzare mini nacele pentru spatii inguste.