Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WPAlchemy_MetaBox1 has a deprecated constructor in /home3/r44175baur/baurent.ro/wp-content/plugins/theme_support_constructorone/includes/vp_new/classes/MetaBox.php on line 245

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home3/r44175baur/baurent.ro/wp-content/plugins/theme_support_constructorone/includes/helpers/shortcodes.php on line 529

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WPAlchemy_Taxonomy has a deprecated constructor in /home3/r44175baur/baurent.ro/wp-content/plugins/theme_support_constructorone/includes/vp_new/classes/taxonomy.php on line 65

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home3/r44175baur/baurent.ro/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 673
Vanzari nacele foarfeca - Baurent
Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home3/r44175baur/baurent.ro/wp-content/plugins/theme_support_constructorone/includes/thirdparty/lessc.inc.php on line 2149
  • Adresa
  • Sibiu

Vanzari nacele foarfeca


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home3/r44175baur/baurent.ro/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

VANZARI NACELE FOARFECA ELECTRICA NOI

Vanzari nacele foarfeca cu propulsie electrica, nerulate. Platforma electrica de tip foarfeca se foloseste in general la lucrari efectuate la inaltime in spatii inchise. Datorita propulsiei electrice, nacela foarfeca de interior nu emite noxe si are un nivel de zgomot foarte redus. Platformele foarfeca de interior sunt prevazute in general cu roti albe, avand cauciucuri non-marcante. In functie de tipul de utilaj, acesta poate fi introdus prin spatii inguste, datorita latimii de sasiu reduse. Platforma foarfeca electrica se foloseste de catre echipe de electricieni, instalatori, zugravi, constructori, echipe de filmare, etc.

Vanzari nacela foarfeca electrica 6m
Model: Mantall XE60Mini
Inaltime lucru: 6.4 m
Inaltime max.: 4.4 m
Sarcina maxima admisa: 240 kg
Lungime nacela: 1.15 m
Latime nacela: 0.76 m

Aceasta nacela foarfeca ofera o inaltime a platformei de 4,4m si implicit o inaltime de lucru de maxim 6.4 metri. Acest echipament ofera o serie de facilitati precum ar fi platforma extensibila, sistem de protectie anti-rasturnare. Avand o capacitate de ridicare de maxim 240 de kg, mini nacela Mantall XE60MiniED este alimentata de la 2 acumulatori de tractiune, fiind un echipament ideal pentru lucru in siguranta la inaltime.

Vanzare nacela foarfeca electrica 8m
Model: Haulotte Optimum 8AC
Inaltime lucru: 7.7 m
Inaltime max.: 5.7 m
Sarcina maxima admisa: 230 kg
Lungime nacela: 1.9 m
Latime nacela: 0.75 m

Nacela Haulotte Optimum 8AC este o platforma autoridicatoare tip foarfeca cu zero emisii, avand un unghi de intoarcere foarte stramt, sistem de protectie impotriva rasturnarii, in acelasi timp oferind posibilitatea de a ajunge in siguranta la inaltimea de lucru de 7.77m. Avand o capacitate de incarcare de 230 de kg, acest utilaj performant este prevazut cu platforma extensibila, pentru a putea ridica sarcini mai lungi sau mai voluminoase la inaltime in interiorul cladirilor.

Vanzare nacele foarfeca electrica 8m
Model: Mantall XE 80N
Inaltime lucru: 7.8 m
Inaltime max.: 5.8 m
Sarcina maxima admisa: 230 kg
Lungime nacela: 1.85 m
Latime nacela: 0.75 m

Nacela Mantall XE80N este prevazuta cu stabilizatoare pasive care impiedica rasturnarea, atunci cand este exploatata. Utilaj robust si eficient, acest model de nacela compacta poate urca pe panta cu inclinatie de pana la 25 de grade, putandu-se strecura prin usi si treceri cu inaltime mica. Nacela foarfeca Mantall XE80 N se poate folosi atat la interior cat si la exterior, cu conditia ca terenul pe care se amplaseaza nacela sa fie drept si tare.

Vanzari nacela foarfeca electrica 8m
Model: Mantall XE80C
Inaltime lucru: 8 m
Inaltime max.: 6 m
Sarcina maxima admisa: 350 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 0.8 m

Aceasta platforma de ridicare, cu actionare electrica – zero emisii, este potrivita pentru orice tip de lucrare la inaltime, atat la interior cat si la exterior. Avand o inaltime de platforma de 8m la o latime de sasiu de doar 80 cm, aceasta nacela se impune prin versatilitate si randamentul oferit.

Vanzari nacele foarfeca electrica 8.2m
Model: Haulotte Compact 8
Inaltime lucru: 8.2 m
Inaltime max.: 6.2 m
Sarcina maxima admisa: 350 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 0.81 m

Avand o latime de doar 0.81m, nacela Compact 8 este prefecta pentru lucru in spatii inguste. Platforma este extensibila, putand suporta pana la 350 de kg incarcatura. Acest utilaj se poate deplasa chiar si cand mecanismul este ridicat la inaltimea maxima.

Vanzare nacela foarfeca electrica ingusta 10m
Model: Mantall XE100C
Inaltime lucru: 10 m
Inaltime max.: 8 m
Sarcina maxima admisa: 230 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 0.80 m

Modelul de nacela XE100C de la Mantall este un model eficient din punct de vedere al costului de exploatare care va ofera posibilitatea de a accesa inaltimi de maxim 10 metri. Avand o latime de doar 80cm si roti nermarcante, aceasta platforma autoridicatoare cu actionare hidraulica poate fi folosita atat la exterior pe suprafete tari si drepte dar si la interior in spatii aglomerate sau inguste.

Vanzari nacela foarfeca electrica ingusta10m
Model: Haulotte Compact 10N
Inaltime lucru: 10 m
Inaltime max.: 8 m
Sarcina maxima admisa: 230 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 0.81 m

Aceasta nacela foarfeca este alegerea perfecta pentru lucrari de mentenanta, constructii si lucrari de renovare. Platforma autoridicatoare Haulotte Compact 10N poate fi utilizata atat in incinte cat si in afara acestora, cu conditia ca suprafata de amplasare sa nu fie inclinata. Facilitati precum rotile albe care nu lasa urme pe pardoseala, latimea redusa a sasiului, balustradele rabatabile sau posibilitatea de extensie a suprafetei de lucru, fac din aceasta nacela un instrument de lucru care ofera randament si siguranta in munca dumneavoastra la inaltime.

Nacela de vanzare, nacela foarfeca electrica 10m
Model: Mantall XE100W
Inaltime lucru: 10 m
Inaltime max.: 8 m
Sarcina maxima admisa: 450 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

Avand o inaltime de lucru de maxim 9.92m, aceasta nacela cu actionare electrica de la Mantall poate fi folosita atat la interior cat si la exterior pe suprafete tari si drepte (asfalt, beton, sapa autonivelanta, etc). Acest utilaj modern nu provoaca murdarie, asigurand un unghi de intoarcere mic pentru a putea oferi manevrabilitate maxima in santier. 

Vanzare platforma foarfeca electrica 10.15m
Model: Haulotte Compact 10
Inaltime lucru: 10.15 m
Inaltime max.: 8.15 m
Sarcina maxima admisa: 450 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 1.2 m

Oferta pret pentru achizitia unei platforme autoridicatoare versatila cum este nacela foarfeca Haulotte Compact 10. Aceasta ofera posibilitatea atingerii inaltimii de lucru de 10.15m cu o incarcatura de maxim 450 kg. In acelasi timp, utilajul permite deplasarea cu mecanismul elevat la maxim. Nacela Compact 10 are cusca extensibila, fiind robusta si usor de intretinut.

Vanzare nacela foarfeca electrica 12m
Model: Mantall XE120W
Inaltime lucru: 12 m
Inaltime max.: 10 m
Sarcina maxima admisa: 320 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

Nacela autoridicatoare Mantall XE120W este o alegere perfecta pentru un lucru la inaltime mai putin zgomotos, mai curat si mai sigur. Avand o raza de intoarcere minima, aceasta nacela este super manevrabila. Nacela XE120W poate fi echipata cu motoare hidraulice sau cu motoare electrice, dupa preferinta clientului.

Vanzari platforme foarfeca electrica 12m de vanzare
Model: Haulotte Compact 12
Inaltime lucru: 11.98 m
Inaltime max.: 9.98 m
Sarcina maxima admisa: 300 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 1.2 m

Vanzare nacela foarfeca electrica 14m
Model: Mantall XE140W
Inaltime lucru: 14 m
Inaltime max.: 12 m
Sarcina maxima admisa: 350 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

Vanzari nacele foarfeca electrica 14m
Model: Haulotte Compact 14
Inaltime lucru: 13.85 m
Inaltime max.: 11.85 m
Sarcina maxima admisa: 350 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 1.2 m

Vanzari nacela foarfeca electrica 16m
Model:Mantall XE160W
Inaltime lucru: 16 m
Inaltime max.: 14 m
Sarcina maxima admisa: 120 kg
Lungime nacela: 2.42 m
Latime nacela: 1.2 m

VANZARE NACELE FOARFECE DIESEL NOI

Vanzari nacele foarfeca diesel nefolosite, Made in Romania, produse de Haulotte Arges SA. Platforma foarfeca diesel 4×4 se foloseste cu precadere la lucrari la inaltime efectuate in exteriorul halelor. Acest tip de utilaj este prevazut cu motor diesel si tractiune integrala 4×4, astfel incat devine aproape imposibila impotmolirea nacelei. Pentru situatii in care terenul nu este drept, fiind inclinat, recomandam folosirea platformelor tip foarfeca, cu stabilizatori de calare. Aplicatiile platformelor foarfeca diesel sunt variate: Acestea se folosesc la lucrari de zugraveala, tencuiala, renovare si finisare ziduri, lucrari de inchideri, montaj instalatii antiincendiu, instalatii electrice, instalatii sanitare, montaj industrial, lucrari de filmare, etc. Parcurgeti lista de mai jos, optand spre nacela care se preteaza cel mai bine lucrarii dumneavoastra, si solicitati cu incredere o oferta din partea noastra!

Vanzare nacela foarfeca diesel 10m, vanzari nacele noi
Model: Haulotte Compact 10DX
Inaltime lucru: 10.15 m
Inaltime max.: 8.15 m
Sarcina maxima admisa: 565 kg
Lungime nacela: 3.17 m
Latime nacela: 1.8 m

Vanzari nacela foarfeca diesel 12m, nacela noua de vanzare
Model: Haulotte Compact 12DX
Inaltime lucru: 12.15 m
Inaltime max.: 10.15 m
Sarcina maxima admisa: 450 kg
Lungime nacela: 3.17 m
Latime nacela: 1.8 m

Nacela foarfeca electrica 15m, Haulotte HS15E

Vanzare nacela foarfeca electrica 15metri
Model: Haulotte HS15E
Inaltime lucru: 15.00 m
Inaltime max.: 13.00 m
Sarcina maxima admisa: 750 kg
Lungime nacela: 4.4 m
Latime nacela: 2.3 m

Nacela foarfeca electrica 15m, Haulotte HS15E. Dotari standard: tractiune integrala 4×4 prevazuta cu sistem de blocaj diferential. Nacela este prevazuta cu punte stabilizatori de calare care pot fi setati fie individual fie in grup. Nacela este extensibila pe ambele parti, existand posibilitatea unei variante XL (care are lungimea totala de 7.4m) .Propulsia nacelei este electrica, facandu-se cu ajutorul motoarelor AC. Optiuni: Aceasta platforma foarfeca se poate comanda cu urmatoarele optiuni: – Generator 5.5kW pentru incarcare ultra-rapida – chiar si in timpul in care muncitorii au pauza de masa. Cauciucuri nemarcante, rack pentru manipulare marfuri, priza de curent in cusca (230V), usi duble de acces, proiectoare de lucru, sistem automat de umplere apa distilata in baterii, sunt extraoptiuni cu care poate fi echipata acest utilaj.

Platforma foarfeca electrica 15m Haulotte HS15EPRO

Vanzari platforme foarfeca electrica 15metri
Model: Haulotte HS15E PRO
Inaltime lucru: 15.00 m
Inaltime max.: 13.00 m
Sarcina maxima admisa: 750 kg
Lungime nacela: 4.4 m

Utilajul este prevazut cu punte oscilanta.
Latime nacela: 2.3 m

Oferim spre vanzare nacela foarfeca electrica 15 metri, utilaj care se vinde in stare noua nefolosita si care detine certificat de autorizare ISCIR. Acest tip de utilaj se foloseste la diverse lucrari in santier, lucrari de constructii la exterior si interior, la instalarea si repararea diferitelor utilaje industriale, dotat cu anvelope umplute cu spuma si cu suprafata alba care nu lasa urme pe pardoseala. Utilajul este prevazut cu tractiune pe toate 4 rotile cu punte oscilanta care poate compensa inclinatii de pana la 6 grade. Alimentarea se face de la baterii de tractiune. Nacela are zero noxe. Se poate achizitiona prin program de finantare europeana sau prin achizitie SEAP sau chiar prin negociere directa.

Platforma foarfeca electrica 18m Haulotte HS18E

Vanzare nacela foarfeca electrica 18 metri
Model: Haulotte HS18E 
Inaltime lucru: 18.00 m
Inaltime max.: 16.00 m
Sarcina maxima admisa: 750 kg
Lungime nacela: 4.4 m
Latime nacela: 2.3 m

Vanzare platforma cu actionare hidraulica care ridica pana la inaltimea maxima de 18 metri. Acest utilaj electric are avantajul dimensiunilor mari ale suprafetei de lucru, suprafata care poate ajunge pentru un anumit tip pana la lungimea de 7.4m.  Propulsia electrica, alimentata de 2 motoare electrice de putere, care asigura functionarea impecabila la costuri de mentenata reduse. Cusca se poate exinde pe ambele parti, nacela putand fi echipata cu roti albe care nu lasa urme de cauciuc pe pardoseala. Aceasta nacela este potrivita pentru lucrari la constructii civile si industriale, lucrari speciale la hale metalice – inclusiv la lucrari de inchideri cu panouri termoizolante, intrucat capacitatea portanta este de 750 de kg – existand suficient loc atat pentru muncitori cat si pentru materiale de constructii si scule. Consultati fisa tehnica aferenta acestei platforme autopropulsante, iar pentru oferta de pret va invitam sa ne inaintati cererea dumneavoastra de pret.

Nacela foarfeca 18m

Nacela foarfeca diesel 18 metri
Model: Haulotte HS 18 E
Inaltime lucru: 18.00 m
Inaltime max.: 16.00 m
Sarcina maxima admisa: 750 kg
Lungime nacela: 4.4
Latime nacela: 2.3 m

Nacela este prevazuta cu 4 stabilizatori pentru a usura amplasarea pe suprafata inclinata.

Vanzari platforme autoridicatoare cu mecanism foarfeca, Haulotte HS18E Pro. Acest utilaj de ridicare se poate ridica pana la inaltimea de maxim 18m, facilitand accesul atat pe exterior cat si pe interior la inaltimi inalte. Tractiunea 4×4 permit accesul nacelei pe plan inclinat atat pe suprafete compactate cat si pe plan mlastinos si necompactat. Motorizarea electrica permite interventia utilajului in spatii inchise garantand folosirea nacelei fara emisii de noxe si la un zgomot de exploatare extrem de redus.