• Adresa
  • Sibiu

Nacele second hand

Oferta pret de vanzare nacela Second Hand

Vanzari nacele SH – nacele folosite – vanzari nacele second hand

Firma noastra se ocupa si cu vanzari nacele SH – vanzari nacele second hand, respectiv platforme autoridicatoare folosite – la mana a doua. Reconditionam nacele folosite, unele trecute de prima tinerete, readucandu-le in parametrii normali de lucru. Aici folosim know-how acumulat in multi ani de experienta in lucrul cu nacele. La fel cum nacela s-a dezvoltat ca produs in decursul anilor, ne-am dezvoltat si noi ca entitate, fiind capabili sa facem o expertiza pertinenta cu privire la un utilaj de ridicare. Dupa o verificare riguroasa, stabilim daca utilajul merita reimprospatat si readus in parametrii de lucru optimi. BauRent ofera nacele second hand de vanzare la un pret de vanzare optim.

Odata luata decizia de reparatie nacela, aceasta intra intr-un proces amplu: Se verifica instalatia electrica, instalatia hidraulica, partea mecanica – motor, pompe, etc, dupa care componentele stricate sau invechite se inlocuiesc. La nevoie se va aplica si un strat nou de vopsea. 

Am ales sa fim printre firmele de top de vanzari nacele SH, vanzare platforme autoridicatoare second hand din Romania! Aici nu glumim cu calitatea, nici cu siguranta. Nacele second hand comercializate de firma noastra de vanzari nacele pot fi puse direct la treaba. In marea majoritate a cazurilor oferim garantie. Suntem printre singurele firme care ofera nacele second hand de vanzare si care ofera garantie si acord de Buy Back in perioada de garantie.

Suntem solutia ideala cand sunteti in cautarea de nacela sh:

nacele articulate second hand
– nacele tractate si remorcabile folosite
– nacele PRB folosite
– nacele verticale SH
– vanzari nacele spider folosite
– vanzari nacele second hand
Toate nacelele vandute de catre societatea noastra sunt in stare buna de functionare. Aceste nacele se pot achizitiona si pot fi livrate direct pe santierul dumneavoastra. Ne bucuram intotdeauna sa vedem clienti vechi care au cumparat in trecut nacele folosite de la noi si care revin pentru a cumpara a doua, treia sau chiar a zecea nacela autoridicatoare. Acesta este un semnal puternic pentru noi in piata de vanzari nacele second hand din Romania. Dealtfel, lunar ne trec clienti noi pragul, la recomandarea clientilor mai vechi care au cumparat utilaje de la noi. Putem spune ca firma noastra a vandut pana in prezent – Mai 2020 – peste 260 de nacele SH, fiecare dintre acestea fiind predate in stare buna de functionare. Nu odata a fost cazul in care clientul a dorit sa faca un upgrade la utilajul cumparat de la noi cu o nacela mai mare, mai noua sau chiar mai performanta – si pentru acest lucru a luat legatura cu noi. In aceste cazuri am ofertat varianta de BUY-BACK si am furnizat alt echipament conform nevoilor recente ale clientilor nostri. In momentul de fata, prima nacela vanduta de BauRent a fost rascumparata de la cumparator – dupa 5 ani de la vanzare si se afla in flota de nacele de inchiriat. Acest lucru spune mult despre felul in care intelegem sa ne servim clientela. Apelati cu incredere la noi, atunci vand vine vorba de nacele second hand de vanzare.